5 minuta me Eldën

Fact or Fiction? Elda clarifies beauty dilemmas

Fact or Fiction? Elda clarifies beauty dilemmas

The beauty world is full of urban myths and legends, and definitely even more so when it comes to skin care.

So to help separate the facts from the fabrications I am telling you 4 of the most common skin care myths.

If retinol irritates your skin, stop using it.

Retinol is the undisputed anti-aging superstar, but it also comes with the likelihood of some seriously harmful side effects, including redness, dryness. But if you are experiencing this type of irritation, the key is not to completely remove your retinol, but rather to change how and when you are using it. You should expect your skin to be dry and irritated, especially when you start using retinol. Instead of stopping retinol completely, you should reduce the frequency of use until tolerance is gained from the skin.

The next important point? Make sure you do not use more than one pea-sized amount for your entire face.

Fact or Fiction? Elda clarifies beauty dilemmas

One to try: Reginerist Retinol 24 with retinolid + vitamin B3 complex ( Link )

Eye creams are best kept refrigerated.

Temperatura më e ftohtë nuk e zgjat afatin e ruajtjes së produktit tuaj. Trupi juaj është gjithashtu natyrisht 98.6 gradë dhe kur vendosni një krem ​​të ftohtë mbi lëkurë, trupi juaj menjëherë do ta ngrohë atë." Isshtë e vërtetë që temperaturat e ftohta ndihmojnë në uljen e ënjtjes dhe fryrjes, kështu që nëse ky është qëllimi juaj ju këshilloj të përdorni një kompresë të ftohtë, e cila do të mbajë temperaturën e saj të ftohtë edhe kur vendoset në lëkurën tuaj të ngrohtë. Nje krem me rul metalik gjithashtu do ta beje hilen.

Fact or Fiction? Elda clarifies beauty dilemmas

Nje per t`u provuar: Refresh Eye Cream nga Korff (Link)

Rrathët e errët janë një shenjë që jeni lodhur.

Ngjyrosja rreth syve ndodh kur gjaku dhe lëngjet nuk qarkullojnë në mënyrë efikase. Po, mungesa e gjumit patjetër që mund ta përkeqësojë çështjen, por nuk është shkaku i vetëm. Kjo mund të thotë që ju mungon hekuri ose nuk po merrni oksigjen të mjaftueshëm. Për të mos përmendur, rrathet e errëta bëhen shumë më të spikatura, sa më e hollë është lëkura, e cila natyrshëm ndodh me kalimin e moshës. E vështirë për kremrat lokalë të syve të adresojnë rrathët e errët, por përdorimi i një formule që përmban dekongjestionante mund te ndihmoje.

Fact or Fiction? Elda clarifies beauty dilemmas

Sugjerimi im kesaj radhe: Dermastir - Eye and Lip Contour Roller I cili permban perberes dekongjestinante dhe antirrudhe per efekt te menjehershem (Link)

Si plaket lëkura juaj bazohet në gjenetikë.

Of course, genetics play a role, but skin aging is a complex process and is determined by internal and external factors. So while you get what you get when it comes to genetics, you have a lot more control over external factors, which include things like sun damage, pollution, stress, and smoking.