Aktualitet

Elections tomorrow in Kukës, the Police publishes the measures

Elections tomorrow in Kukës, the Police publishes the measures

Kukësi will go to the local elections tomorrow after the sexual scandal and the dismissal of the mayor Safet Gjici.

The police have published the measures taken for the smooth running of the process.

The Kukës Local Police Directorate and the Kukës Police Commissariat have taken all measures to guarantee order and public safety during the voting day, to guarantee the rights and freedoms of citizens and subjects that participate in this process, as well as to preserve of objects and materials that will serve this process.

I gjithë personeli policor i angazhuar me detyra gjatë procesit zgjedhor është i trajnuar për detyrat që ka dhe kryen Policia e Shtetit gjatë procesit zgjedhor.

Është miratuar nga KQZ-ja, lista e punonjësve të Policisë që do të angazhohen në procesin zgjedhor.

Në këtë proces zgjedhor janë të angazhuar 99 punonjës policie që do të sigurojnë materialet zgjedhore në 74 qendrat e votimit dhe në vendnumërimin e votave prane KZAZ-së nr. 11 Kukës.

Gjithashtu, për garantimin e rendit dhe qetësisë publike, në vazhdimësinë e shërbimeve që kryen Policia e Shtetit çdo ditë, janë anagazhuar dhe 78 punonjës të tjerë policie.

Është bërë instruktazhi i të gjitha forcave të Policisë, që janë të ngarkuar me detyra në kuadër të këtij procesi zgjedhor, në qytetin e Kukësit.

Punonjësve të Policisë iu është kërkuar të tregojnë profesionalizëm e korrektësi në detyrat e përckatuara në planin e masave përsa i përket marrjes në ruajtje të objekteve zgjedhore dhe të udhëzimeve të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve.

The structures of the Kuka Local Police Directorate and the Kuka Police Station are very determined and committed to keeping the entire territory under complete control, with the sole purpose of the rule of law. In this context, we appeal to all citizens and entities involved in this process, to fully respect all legal obligations imposed by the Electoral Code and other laws. Also, the State Police guarantees the citizens that it has taken all the measures, so that their constitutional right to elect the head of the local government is exercised freely, calmly, unspoiled and not intimidated by anyone.