HOROSKOP

Weekly horoscope Gemini - Cancer

Weekly horoscope Gemini - Cancer

Gemini

During these seven days you will have to talk to a woman with whom you have a difficult or complicated relationship.

During the week you will be involved in an event related to a relative who lives in another house, but who will need help or support.

A situation related to a financial problem will arise, which may bring confusion to your family budget. Avoid spending money on things that are not of primary importance to you.

Difficulties may arise in solving inheritance issues, mainly of a financial nature.

In your property matters, the week will ask you not to rush your decisions.

Liabilities may arise around a property that you are not currently using or that is in another residential area.

During this week you will have the opportunity to make interesting contacts with people from different settlements.

You will be able to find new sources of income as long as you are willing to work, develop additional skills and knowledge.

Girls and boys will receive an interesting idea or advice from a relative, peer or friend. This will be a favorable week for travel, be it related to your education, career or pleasure.

Men can expect various events related to a child, including news related to pregnancy or the birth of a child. Those of you who have daughters will have important emotional experiences or commitments related to them. The presence in your life of a person with whom you are most likely to work together will be beneficial to you during these seven days. During this week you will have a serious task related to your home, for which it will be good to rely only on yourself.

Women will wander around looking for a solution to problems that may be almost entirely their own fault. You have probably allowed yourself to use some trick, keep silent or lie, which will put you in a difficult or delicate situation this week. Your usual conversations or actions with close people can cause unexpected events and situations.

The crab

At the beginning of the week of June 3 - 9, it will be a favorable time to ask someone for a favor, to receive a promise and to communicate with people in general. This will be a favorable time for those of you involved in sales, some public activities, seeking to negotiate profitable business deals or committing to large purchases such as a house or car. This will be a favorable time to consult a psychologist or your personal mentor, to reflect on exciting dreams, or to predict the future with a fortune teller who lives at a distance from you.

Gjatë javës do t'ju duhet të gjeni forcën dhe guximin për t'u çliruar nga angazhimet dhe marrëdhëniet që nuk kanë vend në të ardhmen tuaj. Misioni dhe rëndësia e tyre në jetën tuaj po kalon ose ka kohë që ka përfunduar. Nëse këto ngjarje janë emocionalisht të vështira për ju, përpiquni t'i jepni vetes besim në korrektësinë e këtij vendimi.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të jetë e rëndësishme të mos përpiqeni të manipuloni ngjarjet dhe njerëzit. Kokëfortësia, mbindjeshmëria vetëm sa do ta komplikojnë marrëdhënien tuaj. Ju nuk keni fuqi dhe asnjë të drejtë të ndryshoni ngjarje apo njerëz.

Jini të sigurt se gjërat e mira do të gjejnë kohën dhe vendin e tyre në jetën tuaj.

Java sjell përvoja dashurie dhe sukses në kërkimin e një partneri të ri nëse nuk jeni në një lidhje serioze. Në përgjithësi, kjo do të jetë një javë shumë emocionuese.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni shpenzime që lidhen me një fëmijë apo një të afërm të ri.

Vështirësitë në marrëdhënien tuaj do të jenë për shkak të mungesës së mirëkuptimit ose do të lindin konflikte lidhur me paratë.

Kjo javë do të jetë padyshim delikate në komunikimin tuaj me njerëzit me të cilët jetoni ose punoni. Shmangni fajësimin e palës tjetër për çdo problem.

Gjatë javës do të monitoroni zhvillimin e një problemi shëndetësor të një të afërmi apo miku. Është e mundur të angazhoheni për të ndihmuar ose për t'u kujdesur për këtë person.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, prisni lajme të gëzueshme në lidhje me një dalje publike të një personi që njihni.

Java do të jetë një kohë e favorshme për biseda apo angazhime lidhur me pasurinë e trashëguar, pensionet, sigurimet etj.

Në mes të javës do të ketë një shqetësim lidhur me zhvillimin e një ngjarjeje apo takimi të caktuar.

Vajzat dhe djemtë do të hyjnë në këtë javë me shpresa dhe pritshmëri të mëdha për realizimin e planeve dhe ëndrrave të tyre. Në një mënyrë tjetër, por gjithmonë shumë emocionalisht, do të prekeni nga fjalët apo këshillat e njerëzve të afërt. Kjo javë padyshim do t'ju japë të paktën një shans, por në asnjë rast nuk do të jetë për gjëra që ju shpërdorojnë burimet dhe energjinë. Shëndeti juaj mund të jetë një problem që do t'ju kërkojë të ndryshoni stilin e jetës tuaj ose të shmangni abuzimin me disa ushqime dhe pije.

Burrat do kenë një javë të rëndësishme për karrierën apo biznesin e tyre. Do të mund të arrini rezultate dhe kënaqësi shumë të mira, si dhe të kaloni në një pozicion të ri ose një fazë të re të marrjes së njohurive dhe aftësive të reja. Gjatë javës do të keni takime të këndshme ose të dobishme ose do të merrni pjesë në një ngjarje shoqërore.

Women will wander from one thought and plan to another. In the end, you will be able to find the right way to develop or implement your personal or professional plans. Things that cause you doubts or worries will require attention. Listen to your intuition and double check what worries you. During the week you will not miss homework, mainly those that you did not manage to finish during the last week.