HOROSKOP

Leo - Virgo weekly horoscope

Leo - Virgo weekly horoscope

Leo

During the week of June 3 - 9, you will have stability and security in your personal and domestic life.

This will be a good time to share deeper and more serious emotions with your loved ones.

During the week, you will focus on the responsible implementation of your plans and tasks. Many of the circumstances that will arise during these seven days will work in your favor and you will have to make good use of them.

This will be a favorable week for organizing the implementation of important plans that you will focus on in the coming months.

In personal and family terms, you will have occasion for joy and satisfaction. Many will have an opportunity to gather with relatives or friends.

This week will be generous in terms of positive experiences in love.

Your tasks and commitments will be your priority, but they will be mostly routine and an unusual situation will hardly arise.

The week will be favorable for the development of your housework, for small improvements or repairs.

During the week you will have meetings and conversations that will have a specific purpose. It is very likely that they will have a big impact on your future plans.

Your love and friendships will be the basis of interesting experiences.

Week predicts an unpleasant event or incident related to a person from your circle of friends or colleagues.

Girls and boys will spend a week of important decisions and changes. During this week, you can travel, communicate about various emotional or important issues with your friends or relatives who live far away. During these seven days, you will have the opportunity to realize most of your expectations. But when it comes to money, greater attention and care will be required of you.

Men will have to abandon their plan or idea, which is unlikely to be realized not only this week, but forever. Some of you may be upset by unpleasant news related to a person with whom you have a close relationship. During this week, you may postpone meetings, decline invitations to get together and generally avoid an active social life. This may surprise your friends, especially if you decline an invitation to attend a party related to a birthday, anniversary, etc.

Gratë do të kenë përgjegjësi dhe detyra urgjente lidhur me dokumentet, pagesat, organizimin apo nënshkrimin e kontratave të reja. Gjatë kësaj jave, mund të keni biseda të rëndësishme ose të merrni një vendim të rëndësishëm në lidhje me një anëtar të familjes suaj, i cili ka shumë të ngjarë të jetë më i ri se ju. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të kënaqeni me një letër, dokument, kontratë, ftesë apo propozim, që në disa raste mund t'ju hapë mundësi të reja, horizonte të reja realizimi.

Virgjëresha

Gjatë javës 3 - 9 qershor, nëpërmjet ndikimit të favorshëm të Mërkurit, mund të merrni informacione të rëndësishme ose shpirtërore përmes ëndrrave, meditimit ose takimeve të rastësishme. Kjo do të jetë një kohë e favorshme për ata që merren me art ose ndonjë punë krijuese.

Gjatë javës, planet dhe veprimet tuaja do të ndikohen shumë nga ngjarje të ndryshme të pritshme apo të papritura.

Kjo është një kohë kur do të jetë mirë të prisni që ngjarjet të zhvillohen pa ndërhyrjen tuaj. Vetëm pas shfaqjes së rrethanave të favorshme merrni iniciativën për të zhvilluar planet dhe qëllimet tuaja.

Pavarësisht nga zhvillimet ndonjëherë të papritura të ngjarjeve këtë javë, në përgjithësi, do të jetë një kohë e rëndësishme, vendimtare në një farë mënyre për të ardhmen tuaj.

Gjatë këtyre ditëve, patjetër do të ketë një lëvizje pozitive të disa prej planeve tuaja. Disa ngjarje, takime apo biseda do t'ju provokojnë të merrni vendime të rëndësishme.

Kjo do të jetë një javë emocionale në punën ose biznesin tuaj. Se sa e rëndësishme është gjithçka që keni përjetuar gjatë këtyre shtatë ditëve, do ta shihni në fund të javës.

Konfliktet gjatë këtyre ditëve do të jenë emocionale dhe mund t'ju lëndojnë si ju ashtu edhe të tjerët me ofendime të pakëndshme, kthim në gabimet dhe përvojat e së shkuarës, etj. Testi për ju do të jetë në aftësinë tuaj për të shmangur situata të tilla konflikti.

Djemtë dhe vajzat do të kenë një javë interesante dhe pozitive. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të jeni në gjendje të mbështeteni në ndihmën emocionale, financiare ose ndonjë lloj tjetër nga një person i afërt.

Do të frymëzoheni nga një ide e re që ende nuk është realizuar me sukses. Ngjarje të papritura dhe surpriza të të gjitha llojeve sjellin këto shtatë ditë për ju.

Burrat do të kalojnë një javë vendimesh dhe veprimesh serioze dhe të përgjegjshme. Disa prej jush mund të kenë një angazhim në lidhje me një institucion gjyqësor ose ligjor në të cilin njerëz të tjerë do të kenë njëfarë përfshirje. Ata prej jush që kanë një djalë apo nip do ta kujtojnë këtë javë me një bisedë të rëndësishme, ngjarje apo përvojë tjetër të veçantë lidhur me të. Fatkeqësisht, kjo javë mund të trishtojë disa prej jush me lajme të pakëndshme që lidhen me një të ri.

Women will have a favorable time for love, intimate and romantic experiences. During this week, you can find the courage to explain yourself in love, to publicly show your already established relationship and more. Financially, let your expectations be realistic and your expenses well planned. During this week, you may need to buy a gift, discuss a more important property matter with a loved one, or with a client if you are in the process of selling.