HOROSKOP

Weekly horoscope Libra - Scorpio

Weekly horoscope Libra - Scorpio

Libra

During the week of June 3 - 9, you will experience interesting events related to your friends and acquaintances who live at different distances from you.

There will be something to talk about with them, share ideas or organize meetings or joint activities in the future.

You will especially enjoy conversations or meetings with people with whom you are involved in a common cause, celebration or organization.

A visit to your home by friends who will want to share important news with you is not excluded.

During these seven days you will have a lot of work that will require organization and speed in your actions. Greater tension can create situations and conflict with people with whom you work together or have a common business relationship.

Also, be careful with clients if your work involves them. If you make a mistake, look for a diplomatic and tactful way to fix it.

During this week, you may be surprised by an unexpected trip that you or a member of your family will have to make.

In general, the surprises during these seven days will be related to travel in some way. Actions and events in this plan will be followed by you very carefully, with great interest and with an emotional experience of every moment.

The week will be generous in love, in your new acquaintances and in the development of already established relationships. Now you will be able to talk more easily with your partner, share your ideas and desires, build a future or part amicably if your relationship is exhausted.

Boys and girls will have interesting meetings with friends who can remember them with pleasant experiences. During this week you can make new acquaintances with people who will have a strong influence on the formation of your character or interests. During this week you will also have serious family duties or someone in your family will rely on you a lot. It is possible that your action or decision will cause trouble in the family. Find a way to resolve any misunderstandings, to more calmly explain your position or reason for acting in a certain way.

Men are in danger of being misled by a wrong thought or unrealistic proposition. Cheating can be accidental, due to your carelessness, but it can also be intentional to harm you. The week as a whole will be remembered for some important results as well as general actions mainly related to women. A new acquaintance with a woman can have a special, favorable impact on your future. Many of you will be happy with the news about the birth of a child, a pregnancy or an important event in the life of a child already born.

Gratë do të jenë shumë më të ngarkuara në punë dhe veprimet e disa kolegëve ose klientëve mund të shkaktojnë konflikte të shkurtra ose më të gjata. Do të dëshironi të keni kohë për aktivitete të këndshme, argëtim dhe relaks, por mundësitë dhe koha e lirë do të jenë të kufizuara. Gjatë kësaj jave, do t'ju duhet të ndërmerrni disa veprime të rëndësishme në lidhje me shtëpinë tuaj, si riparime dhe përmirësime, pastrim ose rirregullim të mobiljeve dhe sendeve.

Akrepi

Gjatë javës 3 - 9 qershor do të keni mundësinë të bëni një udhëtim. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni dëshirë për një jetë shoqërore më aktive.

Kjo javë do të jetë një kohë e favorshme për të organizuar dhe përgatitur një udhëtim të ardhshëm, veçanërisht nëse është jashtë vendit ose me një qëndrim diku për një periudhë më të gjatë kohore.

Gjatë kësaj jave do të keni besim te vetja se mund të bëni shumë punë, se keni energji dhe kohë të mjaftueshme për të. Për sa i përket stabilitetit apo paqëndrueshmërisë financiare, do të jetë ndryshe për të gjithë.

E rëndësishme është që kjo javë të jetë një periudhë e suksesshme dhe konstruktive për ju. Shpresoj se do ta përdorni me mençuri, pa u përfshirë në gjëra të parëndësishme dhe jopremtuese.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të jeni në gjendje të gjeni një rrugëdalje nga situatat e vështira, zgjidhjet e problemeve komplekse, etj.

Në planin personal do të jeni miqësorë me personat me të cilët do të keni kontakte.

Në jetën tuaj të dashurisë do të arrini lehtësisht harmoninë dhe mirëkuptimin, veçanërisht nëse keni një marrëdhënie të sinqertë dhe të hapur me partnerin.

Gjatë javës ka të ngjarë të ketë takime më të shpeshta me miqtë, fqinjët ose të afërmit.

Njohjet e reja do të jenë interesante këtë javë.

Sigurisht që do të keni edhe disa momente të vështira, pasi do të lidhen me situata stresuese të papritura në jetën tuaj të përditshme.

Për djemtë dhe vajzat këtë javë, disa ngjarje të papritura, takime apo biseda do t'i provokojnë ata të mendojnë për disa ndryshime në jetën e tyre personale. Ato mund të kenë të bëjnë me arsimin, karrierën, stilin e jetesës ose vendbanimin. Në fakt, ju vetë tashmë do të keni një ndjenjë dhe dëshirë shumë të fortë për ndryshim në jetën tuaj dhe ngjarjet e këtyre shtatë ditëve do të provokojnë më tej veprime të tilla. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të komunikoni shumë aktivisht me miqtë, të njohurit, të afërmit dhe njerëzit e tjerë të dobishëm në këtë fazë të jetës suaj.

Burrat do të duhet të pranojnë faktin që e gjithë familja do të mbështetet tek ata për t'u marrë me probleme të ndryshme shtëpiake dhe çështje të rëndësishme për shtëpinë. Nuk përjashtohen blerjet e rëndësishme, zëvendësimi i pajisjeve shtëpiake. Java do të ketë një zhvillim të shpejtë, me mundësi minimale për pushim dhe aktivitete të këndshme.

Women may be upset by unpleasant news related to a man they know personally. The greatest tension during these seven days will be associated with various misunderstandings, someone's attempts to escape from their responsibilities and duties by transferring them onto your shoulders. You will accept with great sensitivity and emotions any remark or comment about your work or life. In love, problems will hardly arise, on the contrary, you will have pleasant experiences that will charge you with your much-needed positive energy.