HOROSKOP

Weekly Horoscope Sagittarius - Capricorn

Weekly Horoscope Sagittarius - Capricorn

Sagittarius

The week from February 26 to March 3 will be a complicated, unpredictable period in which you will find it difficult to implement your plans.

There are many opportunities for you to experience different trials. These will be days when you will have to show skills in dealing with complex and unpredictable situations.

During these seven days you will encounter various manifestations of lies, deception, attempts to harm yourself in some way or manipulation for the benefit of someone else.

Such events can provoke separation with people from your circle of relatives, friends or colleagues.

During this week, some of you will take an important trip, or will be able to accomplish an important goal related to the trip.

During these seven days you will follow the contradictory development of a situation in the life of a woman who will experience some misfortunes, which will nevertheless turn in her favor.

During this week, you will be able to rely on the protection of fate for things that are important to your home and family.

This is a week to remember with an important family event.

Boys and girls will spend an interesting week, because various conversations or events will help you gain greater clarity for the implementation of important plans for you. You will have to communicate or work together with unknown or little-known people, which will be good for you. This is a week in which you will have better opportunities to solve a problem related to your education, career or important relationships. It is possible that you have a health problem related to a cold or a viral infection, as well as an illness that causes you problems from time to time.

Men will have a strong and productive week in which they will more easily fulfill their professional duties or business commitments. During these seven days you can talk and make decisions about your work, make new contacts or start new projects/activities. You can always find time for love or romantic experiences, but don't let them take precedence over your professional duties. Flirting in your workplace, which can put you in a difficult situation, will require attention. Some of the debates or conflicts during the week will be related to family members or partners.

Gratë do ta nisin javën me një qëndrim më optimist për të ardhmen e tyre të afërt, ndoshta për shkak të perspektivave më të mira për realizimin e planeve personale. Njerëzit që kanë përvojën e nevojshme jetësore ose profesionale do të kenë një ndikim të mirë në zbatimin e tyre. Gjatë javës do të keni një takim apo plane të rëndësishme me një djalë. E mira e kësaj jave është se do të arrini të realizoni pritshmëritë tuaja në lidhje me veprime konkrete të mira për familjen ose punën tuaj.

Bricjapi

Do të habiteni dhe do të hutoheni nga vendimet dhe veprimet e një personi në rrethin tuaj të miqve, të cilat janë të ndryshme nga ato që ka bërë deri më tani.

Është e natyrshme që do të ketë arsye specifike për një sjellje të tillë, por ju nuk do të kërkoni një përgjigje të drejtpërdrejtë, por do të përpiqeni ta kuptoni vetë situatën.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, shumë prej jush do të kërkojnë para ose një mënyrë tjetër për të blerë një send, pajisje të rëndësishme ose të nevojshme, etj.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për të marrë para nga një shitje ose nga ndonjë marrëveshje tjetër që keni me njerëz, ose me një institucion.

Në përgjithësi, punët tuaja financiare gjatë këtyre shtatë ditëve do të zhvillohen në mënyrë të favorshme për ju, por ndonjëherë me një ritëm më të ngadaltë, gjë që mund t'ju japë një ndjenjë pasigurie, frike ose ankthi.

Gjatë kësaj jave do të jetë e rëndësishme të kontrolloni rreptësisht buxhetin tuaj familjar.

Mund të trishtoheni ose të ofendoheni nga veprimet ose fjalët e dikujt përreth jush, i cili definitivisht nuk e kishte një qëllim të tillë.

Në përgjithësi, java do të favorizojë zgjidhjen e keqkuptimeve në marrëdhëniet tuaja personale, familjare apo profesionale.

Djemtë dhe vajzat do të jenë shumë të kujdesshëm në veprimet e tyre këtë javë dhe një sjellje e tillë e kujdesshme do të ketë arsyen e saj. Disa pengesa që keni përjetuar në muajt e fundit ju kanë mësuar se është më mirë të prisni, sesa të nxitoni. Kjo është veçanërisht e vërtetë për marrëdhënien tuaj me një grua.

Burrat do të duhet të dëgjojnë me kujdes atë që dikush po përpiqet t'u thotë. Kjo do të jetë shumë e rëndësishme për ju: dëgjimi, mbledhja e informacionit dhe ruajtja e tij për kur ju nevojitet, është shumë e rëndësishme. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të ndodhë një takim, një eksperiencë që mund t'ju sjellë një humor të mirë.

Gratë do kalojnë një javë shumë të fortë, me mundësi reale për të përparuar në çështjet familjare apo profesionale. Do të jeni në gjendje të realizoni shumë gjëra të rëndësishme gjatë këtyre shtatë ditëve, si dhe të hiqni një ngarkesë nga supet tuaja. Komunikimi juaj me njerëzit me të cilët keni interesa dhe qëllime të përbashkëta do të jetë i dobishëm për ju. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do t'ju duhet të merrni disa vendime që do të përcaktojnë drejtimin e zhvillimit tuaj në muajt apo vitet e ardhshme.