HOROSKOP

Weekly Horoscope Sagittarius - Capricorn

Weekly Horoscope Sagittarius - Capricorn

Sagittarius

During the week of June 3 - 9, do not neglect or ignore your family commitments, however small or insignificant they may be.

You risk at some point being oppressed by unpleasant consequences due to your inaction or delaying their implementation.

During the week, do things one at a time to prepare yourself mentally and physically for a bigger workload in the near future.

Make more time for enjoyable activities and meetings with people from whom you have something to learn, talk and share.

This week, many will be happy about the money they will receive through a document. It is possible that you will be pleased with the news of a future increase in your income.

This will be a favorable time to resolve financial or banking documents and contracts.

This week will be an important time to plan and organize your future plans. Many circumstances or people will work in your favor.

During the week you will experience a loss or another unpleasant event regarding your friends or relatives.

Unpleasant news related to a person you know will surprise you, but in general this event does not bring much drama.

This week will be favorable for plans and commitments related to children, working with children, traveling with children, etc.

Boys and girls will have a favorable week for emotional and love experiences, creating new acquaintances. The advice is to be careful during these seven days and have safe sex, so that there are no unpleasant surprises related to unplanned pregnancy or any illness. In general, the week will give you the opportunity to realize your main goals and plans, getting help from the people around you.

Men will generate a lot of information on various important matters related to personal or professional interests. You can use these seven days to settle or sign important documents and contracts. Anything related to money can have a favorable development for you, as long as you do not rush things, do not act thoughtlessly and driven only by some commercial interest. Whether you end the week with good income in the budget or good news about your future financial situation will depend entirely on your actions during these seven days.

Gratë do të kenë mjaft detyra në familje. Rregulloni me kujdes gjërat ku do të angazhoheni në mënyrë që të mos e mbingarkoni veten. Gjatë këtyre shtatë ditëve, mbani të sigurt dokumentet tuaja personale dhe telefonin nga vjedhjet ose dëshira e njerëzve të tjerë për të përfituar prej tyre në çfarëdo mënyre. Këtë javë, pothuajse secili prej jush do të mbahet mend nga ndonjë përvojë apo ëndërr e papritur, të cilën mund ta konsideroni si një mrekulli të vogël.

Bricjapi

Gjatë javës 3 - 9 qershor do të prireni të ndikoheni shumë nga mendimet apo vendimet e njerëzve të tjerë kur kryeni detyra familjare apo profesionale.

Do të investoni më shumë kohë dhe energji në zgjidhjen e problemeve që ju prishin qetësinë dhe rehatinë. Ju e kuptoni se keni nevojë për stabilitet emocional dhe mendor. Do të dëshironi të lini pas disa përvoja të pakëndshme ose të rënda.

Do të prireni t'i merrni ngjarjet sipas humorit tuaj. Kështu që ju vetë do të përcaktoni trendin e këtyre shtatë ditëve. Kryerja e detyrave tuaja do të varet edhe nga humori juaj.

Telashet në shtëpi janë të mundshme.

Gjatë javës do të keni përgjegjësi në lidhje me njerëzit e afërt që jetojnë larg jush. Shumë prej jush do të kenë nevojë të ndihmojnë një të afërm ose mik.

Ka të ngjarë të ndërhyni në zgjidhjen e problemeve financiare që prekin një të afërm.

Do të ketë vonesa ose vështirësi në marrjen e parave përmes një dokumenti, banke ose institucioni tjetër.

Shëndeti juaj do jetë i paqëndrueshëm. Merrni kohë për një pushim të plotë ose trajtim.

Shmangni stresin këtë javë. Mundohuni të mendoni pozitivisht në çdo situatë më emocionale.

Java sjell lajme apo informacione të rëndësishme që lidhen me jetën personale të njerëzve të dashur.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të përjetoni ngjarje interesante në dashuri, veçanërisht nëse ka të bëjë me vendin tuaj të punës.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë ku do të marrin disa mësime të rëndësishme të jetës. Ata do t'ju mësojnë se si të mbroheni nga shfaqja e problemeve të caktuara, ose si t'i zgjidhni ato pa krijuar komplikime shtesë. Gjatë javës do të përjetoni situata të papritura që mund t'ju ngatërrojnë planet për këtë javë ose mund të shkaktojnë disa trazira në marrëdhënie të rëndësishme për ju. Në shtëpi apo në familje ju presin shumë detyra dhe neglizhenca e tyre nga ana juaj nuk do të jetë e këndshme për pjesën tjetër të të afërmve tuaj.

Gjatë javës do të merrni lajme të ndryshme të rëndësishme dhe interesante në lidhje me njerëz nga familja juaj që jetojnë në një qytet apo shtet tjetër. Shumica e detyrave profesionale ose shtëpiake gjatë kësaj jave jo vetëm që mund t'ju shkaktojnë lodhje të pakëndshme, por edhe të ndikojnë në humorin tuaj në një farë mënyre.

Women will interact more with other women who will mostly be family or relatives living at a distance. Conversations with them may be related to someone's health problem or another complicated situation that affects in some way people from your circle of relatives. In the financial plan, this week will favor various actions in relation to institutions, companies or persons from whom you expect solutions or positive development. This will be a favorable week for travel, including those abroad.