HOROSKOP

Aquarius - Pisces weekly horoscope

Aquarius - Pisces weekly horoscope

Aquarius

During the week of June 10 - 16, opportunities and favorable circumstances will be created for improvements in your home. The days will be suitable both for major repairs and for changing furniture or equipment.

Use these favorable trends to solve domestic or family problems.

During these seven days you will engage in visits to various government institutions.

Many of you will experience some kind of change in your work or career this week. New activities, new clients, different innovations etc. are possible.

It is possible to be absent from your workplace for any reason: holidays, health issues, etc.

During these days you will be committed to solving a delicate problem that has arisen between you and your relatives.

During this week you will have to make compromises on delicate and controversial issues.

An opportunity or idea will arise regarding a trip, which will be realized at the end of this summer.

If you travel this week, expect problems that will come from other people's decisions and actions.

In the financial plan, new situations will be created. With a little more practice in your actions, you will be able to get out of a difficult situation.

Many will receive an invitation to a special meeting.

During these seven days, be open to any offer, invitation, information or news.

Boys and girls will have to arm themselves with patience and be understanding of other people's actions in situations that will develop this week. Do not rush to react to any news, suggestions or information received. It is possible that these are attempts to provoke you into actions that you will later regret. Keep your personal data safe. During this week you may decide to make purchases for yourself or for your loved ones and it will be appreciated by them.

Men will have a week where they can achieve good financial results, increase in personal income, better profits from work or business and others. The fact that you will be lucky in these things should not make you stubborn, proud or rash. Wisdom in action will not only ensure you success, but also keep it in your life for a long time. Conflicts this week will most likely be due to thoughtless, emotional or malicious actions of another man towards you.

Gratë do të kalojnë një kohë të rëndësishme për fatin dhe jetën e tyre, në të cilën jo vetëm që do t'ju duhet të merrni vendime të rëndësishme, por edhe të komunikoni me njerëz që kanë një vetëvlerësim të lartë për veten e tyre, të cilët mezi dëgjojnë atë që u thonë të tjerët dhe konsiderohen të paprekshëm ose të paarritshëm. Do të prisni një bisedë, takim ose mbështetje nga një person në rrethin tuaj të miqve. Java sjell shumë ngjarje interesante për ju, veçanërisht nëse jeni prindër dhe keni fëmijë ose nipër.

Peshqit

Gjatë javës 10 - 16 qershor do të kërkoni përgjigje apo zgjidhje për pyetjet dhe problemet që ju shqetësojnë për momentin.

Në një mënyrë apo tjetër do të merrni një zgjidhje për dilemën tuaj komplekse.

Ëndrrat gjatë këtyre shtatë ditëve do të jenë të dobishme për ju.

Gjatë javës çështjet tuaja financiare do kenë një zhvillim të mirë.

Gjatë javës, patjetër do t'i kushtoni kohë dhe vëmendje përfundimit të një projekti apo angazhimi të vjetër.

Ngjarjet nga e kaluara juaj do të bëhen sërish aktuale, përmes kontakteve dhe takimeve të ndryshme.

Përdoreni këtë javë për të zgjidhur çështjet shtëpiake, riparimet ose përmirësimet.

Java do të jetë një kohë e favorshme për blerjen ose shitjen e pronave apo sendeve personale.

Shëndeti juaj mund të kërkojë kujdes, trajtim ose konsultim me një mjek specialist.

Në nivel personal, lavdërimi ose komplimenti nga dikush i rëndësishëm për ju do t'ju kënaqë.

Do të mund të injoroni me kohë një person i cili do të përpiqet të përfitojë me dinakëri nga njohja e tij me ju.

Një bisedë me një grua do t'ju japë një ide me të cilën do të arrini një sukses të rëndësishëm për familjen tuaj.

Disa prej jush do të jenë të prirur për xhelozi ose intolerancë ndaj gabimeve të partnerit ose papërgjegjshmëri. Të tjerët do të kenë dëshirë për dashuri, për aventura intime dhe më shumë liri.

Djemtë dhe vajzat do ta kujtojnë këtë javë me përvoja të ndryshme që do të kenë me bashkëmoshatarët, shokët e klasës apo miqtë e tyre. Ju mund të merrni pjesë në shumë mbledhje ose takime të tjera dhe jo gjithmonë do të ketë një arsye specifike për to. Kini shumë kujdes gjatë këtyre shtatë ditëve që të mos jeni një viktimë e lehtë në duart e një manipuluesi, apo dikush që dëshiron t'ju përdorë si mjet në duart e tij kundër dikujt tjetër. Në marrëdhëniet tuaja personale apo të dashurisë, mund të keni gëzime të vogla por të rëndësishme.

Burrat do të kenë gjithashtu detyra që lidhen me çështjet e shtëpisë ose pronës këtë javë. Është e mundur të keni një bisedë të rëndësishme, të bëni një premtim të përgjegjshëm ose të angazhoheni në ndonjë detyrë serioze që do të jetë e rëndësishme, me shumë gjasa për dikë tjetër pranë jush. Një çështje gjyqësore e natyrës financiare mund të ketë një zhvillim pozitiv, por ndoshta jo përfundimtar për ata prej jush të përfshirë në të.

Women will be filled with more optimism and faith in the good things in their lives. During this week you will expect something special that will have a connection with someone close. Mild manifestations of jealousy in love or marriage are not excluded.