HOROSKOP

Horoscope for September 1 by Russell Grant

Horoscope for September 1 by Russell Grant

Aries

A fundraiser you are involved in is getting a great response. You will be proud of everything that is being done. The messages on social media will be amazing and encourage community members affected by this to come forward.

Taurus

Someone will mix up the dates, which will result in a missed appointment. Files and documents are lost and a message you expect will not be received as promised. At least, through all this chaos, keep your sense of humor intact.

Gemini

Marrëveshjet mund të arrihen për një çështje parash ose biznesi duke i kushtuar vëmendje edhe pikëpamjeve të kolegëve. Tregoni një konsideratë shtesë ndaj anëtarëve të familjes suaj. Vetëm mos harroni se ju duhet të shprehni edhe mendimet dhe ndjenjat tuaja. Inkurajoni të tjerët t'ju dëgjojnë.

Gaforrja

Ndiqni hobet e preferuara ose ndiqni koncerte dhe ngjarje sportive në orët tuaja jashtë punës. Një telefonatë, mesazh, ose email do të sjellë disa lajme të shumëpritura. Planet për të cilat keni mbajtur gishtat e kryqëzuar do të japin sinjale të mira.

Luani

Nuk keni pse të veproni sipas propozimeve të dikujt tjetër. Një sugjerim i tillë mund të sjellë një përmirësim të madh dhe dramatik në të ardhurat tuaja në muajt në vijim.

Virgjëresha

Keni një vendim të rëndësishëm për të marrë dhe kjo është diçka që e keni kaluar më parë. Mos u ktheni në mënyrat e vjetra të të menduarit. Nëse e bëni këtë, do të lejoni dyshime për aftësinë tuaj për të marrë më të mirën nga ju. Kini më shumë besim në veten tuaj. Besoni se do të jeni në gjendje të përballoni detyra dhe përgjegjësi të reja.

Peshorja

Ju po merrni përsipër një detyrë që supozohej t'i shkonte dikujt tjetër, por ai nuk ishte aty pranë kur ishte e nevojshme. Jeni të vendosur të provoni se mund ta bëni këtë dhe përpjekja që po bëni për të marrë rezultate do të bëjë një përshtypje të mirë te punëdhënësi juaj.

Akrepi

Mund ta gjeni veten që duhet të bashkoheni me dikë që ju ka zhgënjyer në të kaluarën. Ju dyshoni se ata mund ta bëjnë këtë me lehtësi përsëri, por tani për tani largojini ato mendime negative nga mendja juaj. Synoni harmoninë.

Shigjetari

Fillimisht dukej sikur një udhëtim apo pushim do të ndalej. Disa lajme të mira të marra do të konfirmojnë se tani keni dritën jeshile për të filluar të bëni marrëveshje të forta.

Bricjapi

Është koha për të balancuar jetën tuaj duke iu rikthyer hobit dhe argëtimeve që ende ju pëlqejnë, por që ju është dashur t'i lini mënjanë për shkak të prioriteteve të tjera. Diçka që shihni ose dëgjoni do të sjellë në sipërfaqe kujtimet. Këto do t'ju kujtojnë se jeta ka më shumë sesa puna dhe përgjegjësia.

Ujori

Dikush në shtëpi po ankohet se nuk e shihni sa duhet. Ju dëshironi ndonjëherë që të mund të jeni në dy vende njëherësh. Meqenëse nuk mundeni, do të bini dakord për një kompromis. Kjo do të thotë se do të jeni në kontakt përmes telefonatave të rregullta me video dhe kjo do t'i ndihmojë t'i mbani ata të lumtur.

Peshqit

Something exciting is happening in your life. A friend may surprise you when they discover that they have started a new romance with partners that you never imagined. Someone you meet today will have a significant impact on your life and your future.