HOROSKOP

Horoscope for August 14 by Russell Grant

Horoscope for August 14 by Russell Grant

Dashi

The results of a project in which you are deeply immersed are disappointing. Did you expect too much from yourself? A casual argument with your boss or another superior will make you see that things are not as bad as you thought. You are actually making much more than others in the same job position.

Demi

Routines and schedules will be rearranged. You won't like this at first, but these are likely to be changes for the better. Any effort made to help a colleague or neighbor will be greatly appreciated. Your kindness will be remembered and returned when you need help.

Gemini

Making progress with a joint effort will be nice even if one of your teammates has let you down badly in the past. It will look like they are keeping their word not to repeat the same mistake. The news that someone will pass on to you later will please you.

The crab

You will not be too proud to admit your mistakes. Nor will you be held back from asking for help if you need it. This modest but confident outlook will help you make the most of your day. An old friend you never expected to see again will surprise you with a visit.

Leo

Nëse mendoni se dikush nuk është plotësisht i sinqertë me ju për disa aspekte të jetës suaj të përbashkët, do të varet nga ju që të vendosni nëse vërtet dëshironi të dini të vërtetën apo jo. Mund të mbështeteni në intuitën tuaj në çështjet e biznesit dhe financave.

Virgjëresha

Përzierja me disa njerëz të talentuar do t'ju japë shumë arsye për të menduar. Dikush është shumë bindës dhe ju mund ta gjeni veten duke rënë dakord të merrni përsipër një projekt të komplikuar dhe sfidues. Nëse gjithçka shkon ashtu siç po shpresoni, kjo mund t'ju sjellë shumë para në të ardhmen.

Peshorja

Një problem që do të shfaqet do të jetë një problem të cilin e keni trajtuar më parë, por këtë herë do të duhet një qasje ndryshe nga ajo e zakonshmja. Në vend që t'i trajtoni gjërat në moment, kjo do të jetë një çështje që duhet kohë për të gjetur zgjidhjen.

Akrepi

Ndonjëherë do të dukeni se po kaloni nga një ekstrem në tjetrin. Do të ketë momente kur mund të preferoni të punoni vetëm. Herë të tjera, puna në grup do të jetë një domosdoshmëri absolute nëse doni të përfundoni punën. Gjetja e ekuilibrit të duhur nuk do të jetë e lehtë.

Shigjetari

Mos e detyroni veten të bëni shumë. Frustrimet e vogla mund të përshkallëzohen në probleme të mëdha dhe ju do të shikoni prapa dhe do të dini se disa gjëra me të vërtetë duhet të ishin lënë për një kohë tjetër. çdo gjë ka kohën e vet.

Bricjapi

Dikush me të cilin jeni afër është i mërzitur nga tensioni që është rritur mes jush nga një debat i fundit. Ata duan të ndreqin të kaluarën. Nëse dëshironi që marrëdhënia të kthehet aty ku ka qenë dikur, mos ia bëni më të vështirë.

Ujori

You have to come forward if you hope to get the respect and recognition you deserve. Working behind the scenes means that your efforts will go unnoticed and someone who demands a lot of attention will take credit for all your work.

Pisces

Unpaid bills and other debts must be settled before you can get a loan. You will feel much happier once these are paid off. With that in mind, you may want to hold back on your spending for a while until you know exactly where you stand, financially.