HOROSKOP

Horoscope for August 15 by Russell Grant

Horoscope for August 15 by Russell Grant

Dashi

You tend to miss a party or social event. Once you get out you will relax and have fun. A situation is less stressful than it used to be because over time you are learning better ways to deal with it.

Demi

An unexpected bill means you have to spend money. This will be annoying when you are trying to save. What is more worrying is that you have to take the money you had saved for a holiday.

Gemini

You are faced with difficult decisions every day as you struggle with the cost of living crisis. Trying to balance the budget is getting harder and harder. There are items that need replacing, but some things may not go as planned.

The crab

Even if someone who is struggling tells you they can make it on their own, you know they can't. You won't mind stepping in to help those in need. Although they will seem reluctant to accept your help, they will feel happy.

Leo

Hold back if you're in the bargain for a purchase. Is this something you really need? If it's the excitement of getting it at such a low price that drives you to make this purchase, ask yourself, will you ever use it after you buy it?

Virgo

Edhe pse po kaloni kohë me njerëz pothuajse të huaj, do të ndiheni mirë. Ajo që ju bën të ndiheni mirë është se nuk ka presion dhe ju jeni në gjendje të relaksoheni dhe të jeni vetvetja. Një mik i vjetër, i cili kohët e fundit ka qenë shumë kërkues, mund ta ketë të vështirë ta kuptojë këtë.

Peshorja

Paratë janë të pakta, por nuk mungojnë idetë dhe qëndrueshmëria. Edhe bizneset vendase po kërkojnë ide për të mbledhur para. Ideja do të jetë heqja e presionit nga familjet, por me çmimet që vazhdojnë të rriten, është e pamundur. Duket sikur po përpiqeni të zgjidhni problemt njëri pas tjetrit dhe kjo gjë nuk përfundon kurrë.

Akrepi

Ndryshimet në vendin e punës do ta transferojnë fuqinë tek ata që mund të çojnë projektet përpara, në vend që të presin miratim. Aktivitetet po përhapen në mënyrë që më shumë njerëz të kenë një rol më të madh në çështje të rëndësishme dhe më shumë kontroll mbi burimet ekzistuese.

Shigjetari

Idetë tuaja do të tërheqin inkurajim nga dikush që keni provuar t'i bëni përshtypje. Flisni planet me anëtarët e tjerë të familjes suaj përpara se të vazhdoni me ta. Përpjekjet e përbashkëta do të sjellin më shumë kënaqësi.

Bricjapi

Nuk ka gjasa t'i besoni thashethemeve që përhapen në vendin e punës nëse nuk i dëgjoni vetë. Ju mund të kërkoni çdo mundësi që të keni për t'u çlodhur me njerëz, shoqëria e të cilëve ju pëlqen gjithmonë.

Ujori

You can't avoid the fact that more changes will have to be made if you want to get out of a financial mess. You're tired of worrying about how you're going to pay the bills. It may be necessary for you and your family to get together to take another look at your finances.

Pisces

Words and comments can be taken the wrong way and this can cause tension. Therefore, if in doubt, keep your thoughts to yourself. Rising bills can cause problems between you and your partner.