HOROSKOP

Horoscope for August 16 by Russell Grant

Horoscope for August 16 by Russell Grant

Aries

You have something in mind and you can achieve it with a few tips. A friend who is always there for you will be willing to listen. Be ready to act quickly when you realize this is what is needed. An interview or audition will come up sooner than anticipated.

Taurus

You will finally find a way out of a difficult situation. This can make you more productive. You have the necessary skills to achieve a professional goal.

Gemini

You will cope adequately with the additional responsibilities that are now expected of you. What might surprise you is that you'll do really well when you have something extra to think about. Change is in the air.

The crab

You will regret the moment you let a noisy friend or neighbor into your future plans. Instead of supporting you as you had hoped, they will try to block your progress. In the workplace, teamwork will help you achieve most things. You should be proud of your joint efforts.

Leo

Opportunity knocks. Are you ready to open the door? The opportunity to enjoy some new experiences will come your way. This may be related to business or pleasure or even a bit of both and it will hardly seem to matter. Expanding your horizons in any way will feel therapeutic.

Virgo

Be prepared to engage in a team effort even if it wasn't what you were planning. You may deliberately stop participating in group activities, but doing so will give you a new role and you will likely find these responsibilities stimulating and exciting. Teamwork will bring out the best in you.

Libra

Nëse keni ndonjë mendim të fshehtë për paratë ose çështjet e biznesit, do të dëshironi t'i zhvilloni këto pa e vënë re askush se çfarë po bëni. Ju nuk jeni mashtrues duke dashur të fshehni disa plane nga njerëzit që ka të ngjarë t'ju pengojnë. Pasi të veproni sipas ideve tuaja, do të zbuloni se çfarë keni bërë.

Akrepi

Disa njerëz e kanë të vështirë të vazhdojnë me ju. Një tepricë e energjisë fizike dhe mendore do t'ju motivojë të ecni drejt qëllimeve tuaja dhe ndërsa e keni këtë energji, më mirë do të vazhdoni dhe të arrini sa më shumë që të mundeni. Ndërsa e bëni këtë, përgatituni të zbuloni disa talente të fshehura.

Shigjetari

Së fundmi keni qenë ju ai që ka mbajtur përgjegjësinë kryesore, ndërkohë që partneri ose shokët tuaj të shtëpisë kanë mundur të shijojnë kohën e lirë. Tani është radha juaj ta bëni këtë. Ju do të bëni një udhëtim dhe është pikërisht kjo ajo që ju nevojitet për t'ju ndihmuar të çlodheni dhe të rimbushni bateritë tuaja.

Bricjapi

Është në rregull të ndryshoni mendje. Ju mund të pendoheni që keni pranuar të bëni diçka për të cilën dikush ju ka folur. Nuk ndiheni mirë për këtë dhe mund t'ju ndihmojë të flisni me një mik të cilit mund t'i besoni. Ata do t'ju udhëheqin në rrugën e duhur.

Ujori

If there are any changes in your home or work routine, you will soon adjust to them. You may even find them preferable. You will gain the respect and admiration of your colleagues and housemates because of the way you handle difficult situations.

Pisces

The only way to come to terms with recent events is to have some time alone to think. If you are struggling to understand your feelings, a calm analysis of everything that happened will allow you to develop an effective coping strategy.