HOROSKOP

Horoscope for September 16 by Russell Grant

Horoscope for September 16 by Russell Grant

Aries

It will be a thirst for knowledge that inspires you to seek out the information you need to help you break out of a predictable routine. Whether you're seriously thinking about updating your skills, learning something new or volunteering overseas, you're looking for experiences that will help you grow and change.

Taurus

Family members will wonder where you get all your energy from. The desire to make some changes to the front of the house is very hard to ignore. Having an organized and tidy environment always helps you feel less stressed and anxious.

Gemini

If you have a mind to buy or replace worn household items, you couldn't ask for a better time to do so. You ask for good value for money and you will get it.

The crab

An old friend that you often rely on will leave. This is something they have to do and they will keep in touch as they promise. Meeting someone new will make your day special in some way. An unexpected sms will be the cause of many smiles.

Leo

Debatet po rëndojnë marrëdhëniet tuaja të ngushta. Duket se nuk jeni dakord për çështjet më të parëndësishme. Për të dalë nga ky model, mund të jetë më mirë, herë pas here, t'i mbani mendimet tuaja për vete. Në vend që të kritikoni, përdorni fjalë pozitive inkurajuese.

Virgjëresha

A ndiheni me fat? Nëse po, kjo mund të jetë një kohë e mirë për të shijuar jetën. Hyni në një konkurs. Blini një biletë lotarie. Nuk ka asnjë garanci se do të fitoni, por nëse keni ca para ekstra, jo ato të faturave të shtëpisë, mund të jetë argëtuese të provoni njëherë.

Peshorja

Një i afërt do të shtojë doza kënaqësie në ditën tuaj duke ju përcjellë disa lajme të mira ose duke ndarë me ju ditën e tij të pushimit. Nëse po aplikoni për një grant ose hua, perspektiva për të plotësuar një formular aplikimi të komplikuar nuk do t'ju pëlqejë, por shpërblimi mund të jetë i rëndësishëm.

Akrepi

Diskutimet që kishit menduar se do të ishin të vështira do të rezultojnë në realitet mjaft të lehta. Ka disa tema për të cilat nuk keni pritur të flisnit, por do të rezultojë se më shumë njerëz do të pajtohen me ju sesa prisnit.

Shigjetari

Të qenit jashtë me miqtë do t'ju japë një shtysë. Ju dëshironi të gjeni pak kohë për të kapur hapin me ata përreth jush. Takimi me njerëz me të njëjtin mendim do të jetë emocionues. Nëse nuk ju vijnë ftesa për ta bërë këtë, pse të mos organizoni diçka vetë?

Bricjapi

Jeta juaj në shtëpi dhe ajo familjare do të prishet në një farë mënyre. Tashmë jeni përballur me shumë ulje-ngritje dhe çfarëdo që të ndodhë, mund ta përballoni. Një mesazh i marrë vonë gjatë ditës do të zbulojë një nga arsyet e vështirësive tuaja aktuale.

Ujori

Jeta kohët e fundit mund të ketë qenë jashtëzakonisht sociale dhe do të keni shijuar kohën që keni kaluar me miqtë, por edhe një njeri kaq social sa ju, duhet të pushojë herë pas here. Vendosja e këmbëve tuaja në komoditetin e katër mureve do të ishte një mënyrë e shkëlqyer për të pushuar dhe për t`u relaksuar.

Peshqit

A difficult situation is eased with a little help from a friend. The good turns you have done for others in the past will reap their just rewards. You didn't expect anything in return, in fact, you probably forgot everything, but someone will offer you a favor in appreciation of something you did for them.