HOROSKOP

Horoscope for August 18 by Russell Grant

Horoscope for August 18 by Russell Grant

Dashi

Exciting ideas shared with friends will make a beautiful day. You are beginning to understand why a neighbor is so passionate about a community cause. Whatever is affecting their feelings may have nothing to do with you. You hold your views.

Demi

The generosity of a partner or a friend must be returned. You may need to remind them that they have done enough for you. A joint venture will be successful. You will feel rewarded to work so well with someone you have only recently met and you are thinking that you two will do a lot together in the future.

Gemini

Planning new endeavors and putting energy into areas that matter to you will keep you motivated. Helping to address a community issue that is of some importance to you personally will make you feel like you are doing your best to help both others and yourself.

The crab

Bills must be paid. You may feel panicky when you feel like you've never been as skinny as you feel now. Even though you are working more than usual, you are not able to cover the daily expenses. One option is to borrow until next month's payment, but the ideal is to find a way to reduce expenses.

Leo

Idetë tuaja do të diskutohen me entuziazëm në disa vende, por në të tjera do të ketë njerëz që as nuk ngurrojnë t’ju dëgjojnë. Do ju duhet durim kur një koleg, ose fqinj do të duket se qëllimisht përpiqet t'ju pengojë të vazhdoni me planet tuaja, veçanërisht kur e dini se këto do të sjellin përmirësime për të gjithë.

Virgjëresha

Nuk jeni vetëm ju ai që ka probleme me faturat. Miqtë do të dëgjojnë idetë tuaja për të përballuar koston e jetesës. Nëse planet e dikujt thjesht nuk janë të përballueshme, ata do ta pranojnë këtë dhe do të pranojnë t'i shtyjnë këto ide për një kohë tjetër. Vazhdoni t'i thoni vetes se do ta kaloni këtë.

Peshorja

Një sfidë do të jetë më pak e frikshme kur të gjeni se ka njerëz rreth jush që janë të gatshëm t'ju ndihmojnë dhe mbështesin. Ju jeni duke parë më të mirën tek të gjithë sot. Nëse jeni duke u përgatitur për një test ose intervistë, sa më i sigurt të dukeni, aq më mirë do të dilni.

Akrepi

Vendosmëria në lëvizjen e gjërave do të jetë e vështirë pasi nuk mund të bëni atë që duhet të bëni. Nëse hezitoni të filloni punë të caktuara, ndoshta jeni në vendin e gabuar. Vonesat dhe problemet e papritura mund t'ju bëjnë të dyshoni në disa vendime që keni marrë.

Shigjetari

Do të zgjidhni të jeni në vende ku nuk ka konflikt apo grindje. Ju me të vërtetë nuk mund të shqetësoheni duke u përfshirë në debatet e njerëzve të tjerë. Nuk keni pse të merrni rreziqe përsipër. Kjo do të befasojë dikë që e di se sa i guximshëm mund të jeni, por ju dëshironi të keni kujdes.

Bricjapi

Do të merrni një shumë parash që nuk e prisnit. Idetë e reja kanë filluar të tërheqin interesin tuaj dhe mund të vendosni të provoni një punë ose një rutinë të re. Edhe nëse nuk funksionon aq mirë sa pritej, do të jetë kënaqësi që e provuat.

Ujori

Kur bëhet fjalë për një qëllim të rëndësishëm, ju prisni të bëni një përparim të këndshëm. Puna juaj ka filluar të tregojë rezultate të mira. Çdo mundësi që keni për të shfaqur talentin tuaj, shfrytëzojeni! Lërini njerëzit të shohin se çfarë jeni në gjendje të bëni dhe oferta të reja do t'ju vijnë.

Peshqit

Time spent alone will be happiness. You are realizing how you need moments of peace to quiet your mind and you are beginning to understand your needs like never before. Even if it means locking yourself in the house for a short time, you are determined to maintain the peace you need.