HOROSKOP

Horoscope for March 19 by Russell Grant

Horoscope for March 19 by Russell Grant

Dashi

A friend or relative who has felt pressured will be grateful for your company. Spending a few hours with them means a lot to them when they are not yet able to go out and socialize. You get the impression that they are on the right track to recovery.

Demi

You haven't had as many opportunities to get out as much lately as you would have liked. An event will take you out of your zone and that will be a nice change. If you are single an introduction to someone will make this event even more interesting.

Gemini

Lively discussions keep your mind stimulated. It may be necessary to have some conversations away from a friend or relative who is uncomfortable with disagreements. If you are single and looking for love, the moment someone who is friendly and likable walks into your life, you will know you have met your soulmate.

The crab

Whether it's advice or help you need, reach out to someone you trust. You should never feel embarrassed or ashamed when you have to ask someone for a favor. If a new person in the family expects you to spend some time with them, do not disappoint them.

Leo

Ka ende çështje për të zgjidhur dhe pasi të jetë bërë kjo, duhet që pjesa e mbetur e një projekti të vështirë të ecë pa probleme. Ju nuk dëshironi ta vendosni veten nën ndonjë presion shtesë dhe kjo është arsyeja pse do t'ju duhet të refuzoni një kërkesë për të marrë më shumë.

Virgjëresha

Një vizitë tek një mik do të ketë qenë qëllimi juaj i vetëm. Nuk e keni planifikuar të qëndroni për shumë gjatë. Kur të jeni atje do të kuptoni se ata kanë nevojë ndihmë. Mund të habiteni se çfarë do përfundoni duke bërë në krahasim me atë që prisnit të bënit.

Peshorja

Ju thjesht dëshironi të jeni në gjendje të harroni frustrimet dhe zhgënjimet për një kohë të shkurtër. Një mënyrë për ta bërë këtë është t'i kushtoni gjithë vëmendjen një qëllimi. Kur jeni të përqendruar në një detyrë që kërkon përqendrimin tuaj të plotë, nuk do të ketë vend për të lejuar që mendimet negative të jenë në mendjen tuaj.

Akrepi

Çdo punë e pazgjidhur apo çështje financiare duhet të zgjidhet menjëherë përpara se të dalë jashtë kontrollit. Do të jetë e nevojsnme të arrihet një kompromis. Çdo marrëveshje me skema të dyshimta mund të çojë në më shumë probleme sesa vlera.

Shigjetari

Diçkaje që po ndodh prej vitesh në familje do t'i jepet përfundimisht fund. Nuk do ta besoni se kjo është zgjidhur përfundimisht. Kur njerëzit mblidhen për të ndarë idetë, mos mendoni se pikëpamjet tuaja nuk janë të rëndësishme. Të tjerët duan të dëgjojnë atë që keni për të thënë.

Bricjapi

Dikush do të përpiqet t`ju bindë për të marrë disa fakte nga ju. Këto janë konfidenciale dhe mund të jetë e nevojshme të thuash një gënjeshtër të bardhë në mënyrë që të mos zbulohen të gjitha. Një koleg do të jetë në humor dhe do ta zbuloni arsyen deri në fund të ditës. Ata janë gati t'ju kërkojnë një nder.

Ujori

Starting something new will bring you even closer to a particular goal. It is unlikely that you will be able to spend much time with your partner, or your family. Even though you sense their frustration, you have to go with your instincts. This is your chance to move forward with personal goals.

Pisces

A recent disappointment or misunderstanding hangs in the air and causes tension in a relationship. Emotions are coloring your thinking and that is why you have a hard time coming to terms with what is real and what is actually imagination.