HOROSKOP

Horoscope for June 2 by Russell Grant

Horoscope for June 2 by Russell Grant

Aries

You and your partner or teammate will approach a shared goal very differently. What is important is that the goal is achieved. This is not a one-size-fits-all scenario, and if someone disagrees or objects to your methods, you may have to proceed independently.

Taurus

It doesn't matter how close a person is to you; whether it's your partner or best friend, someone is trying to convince you to go ahead with something you're planning. Take advantage of an opportunity that can improve your life.

Gemini

Një koleg i vjetër po shikon vazhdimisht performancën tuaj. Nuk mund të relaksoheni për asnjë minutë kur edhe nëse keni mbaruar punën, duhet të dukeni sikur jeni të zënë. Jeni aq efikas sa po e përfundoni punën më shpejt seç duhet.

Gaforrja

Njerëzit në pozicione të larta presin që ju të jeni të disponueshëm dhe në telefon gjatë gjithë kohës. Ju po filloni të kuptoni se si kjo u sjell dobi atyre më shumë sesa juve. Po ndodh njëfarë padrejtësie kur bëhet fjalë për mënyrën se si ndahet puna. Mbrojtja e jetës tuaj personale nga presionet e punës do të jetë një luftë.

Luani

Jini të sinqertë për atë që prisni nga një mik apo partner. Nëse frenoheni dhe refuzoni të diskutoni ndjenjat tuaja, gjithmonë do të ketë një shkallë të keqkuptimit mes jush. Pasi të tjerët ta dinë se çfarë dëshironi, ata që janë në një pozicion më të mirë për t'ju ndihmuar ta arrini atë.

Virgjëresha

Disa lajme të papritura do të çojnë në një rishikim të planeve të mëparshme. Jini diplomat nëse e gjeni veten duke debatuar me një partner ose familjar gjatë fundjavës. Sfida ndihet në ajër.

Peshorja

Cilido qoftë justifikimi i tyre, ju jeni duke u lodhur nga detyrimi për të mbuluar një koleg gjatë mungesave të tij të rregullta. Pavarësisht nëse është një sëmundje e shkurtër ose nevoja për t'u kujdesur për një të afërm të sëmurë, nuk duket e drejtë që ju të mbingarkoheni.

Akrepi

Do t'ia dilni në një intervistë apo audicion, sepse e keni përgatitur veten për këtë dhe e keni provuar shumë herë më parë. Ju e dini se çfarë lloj pyetjesh do t'ju bëhen. Bëjuni përshtypje atyre që po ju testojnë se jeni të aftë për të kryer përgjegjësitë që po merrni përsipër.

Shigjetari

Perspektivat për marrëdhënie janë të mira. Puna në grup do t'ju sjellë më shumë lumturi dhe kënaqësi. Fillimi i një pune të re ose projekti krijues do të jetë një sfidë emocionuese. Jeni beqar? Jeni gati të takoni partnerin e ëndrrave tuaja. Këtë mbrëmje, vendosni intimitetin në krye të listës suaj të prioriteteve.

Bricjapi

Do të ketë përfitime personale dhe profesionale në krijimin e një partneriteti të ri kur të filloni të pranoni se nuk mund të bëni gjithçka vetë. Vullnetarizmi për të ndihmuar në realizimin e një pune ose projekti social do ta bëjë këtë një kohë interesante, motivuese dhe shpërblyese.

Ujori

Një takim për të shqyrtuar strategjitë e ardhshme do të shkojë mirë. Çdo zonë dhe çdo kënd është marrë parasysh. Më shumë para do të ndahen për trajnimin e fuqisë punëtore. Synimi është të prezantohet një shërbim i përmirësuar. Një pretendim i kreut të një grupi rival do të vërtetohet se ka qenë i rremë.

Peshqit

You can no longer avoid the need to think about family concerns, especially if it involves future financial arrangements or plans to move home. An open discussion will leave you in no doubt about your partner's feelings. This makes you more confident that the agreed decisions will suit you all.