HOROSKOP

Horoscope for February 2 by Russell Grant

Horoscope for February 2 by Russell Grant

Aries

By promising others that work today will save you time for tomorrow, you will achieve something more. If you are honest with yourself, you will also admit that you have taken on more than you can handle. Reducing some commitments is the only reasonable response.

Taurus

You may not feel full of imagination when working with creative people. The difference between them and you is that you are able to put ideas into practice and turn them into reality. This can make you a more productive team member.

Gemini

Mund të humbisni një mundësi të mirë nëse nuk tregoni gatishmëri për t'u përqëndruar në atë që ka vërtet rëndësi. Planet për një udhëtim të ardhshëm duhet të finalizohen. Nëse e lini më gjatë, ka më shumë gjasa që dikush të tërhiqet, ose disa ide do të duhet të anulohen.

Gaforrja

Tregoni qartë dhe saktë pikëpamjet tuaja për një situatë me të cilën nuk jeni të kënaqur. Pasi të keni thënë gjithçka që duhet të thoni, refuzoni të shpërqendroheni nga pyetjet e kota. Ju nuk dëshironi që mesazhi juaj të zbehet.

Luani

Pikëpamjet dhe ndjenjat tuaja nuk do të vlerësohen nga dikush që mendon të kundërtën. Ata do të përpiqen t'ju bëjnë të heshtin, por ju do të refuzoni të qëndroni të heshtur. Nuk ka rëndësi që disa njerëz nuk do të ndajnë pikëpamjet tuaja. Ajo që ka rëndësi për ju është t'i nxirrni në shesh ato që mendoni.

Virgjëresha

Një partner do t'ju akuzojë se jeni tepër negativ. Ju nuk do të pajtoheni me këtë. Në fakt ju mund të mendoni se ata janë shumë optimistë kur ju ndodh që të merrni parasysh gjithçka, pikat e mira dhe të këqijat. Ju nuk mund dhe nuk do të ndryshoni pikëpamjet tuaja.

Peshorja

Do të ishte më mirë të mbani nën kontroll emocionet tuaja, sesa të shprehni ndjenjat tuaja. Sa më pak të thuash, aq më mirë. Do të ketë një shans për të transmetuar idetë tuaja në një fazë të mëvonshme kur urgjenca pas një situate të ketë kaluar.

Akrepi

Një situatë e fortë emocionale do t`ju nervozojë. Ju keni arritur në një pikë ku as nuk e dini se si ndiheni dhe nëse dikush do të kërkonte pikëpamjet tuaja, do të ishte e vështirë të shpjegonte linjën tuaj të të menduarit. Edhe pse normalisht mund të përballoni shumë presione, jeni duke u lodhur.

Shigjetari

Të gjithë ndjejnë pendesë dhe kur të shikoni prapa, gjithmonë do të ketë diçka që mund ta kishit bërë ndryshe, por tani është koha që ta lini pas vetes të gjithën këtë. Nëse një çështje që lidhet me të kaluarën ka qenë në mendjen tuaj, do të pranoni nevojën për ta harruar atë. Filloni të shikoni për të ardhmen. Inkurajoni të tjerët të bëjnë të njëjtën gjë.

Bricjapi

Zakonisht nuk e keni të vështirë të mbani sekrete. Problemi është se diçka për të cilën ju është kërkuar të qëndroni të heshtur është burimi i disa telasheve. Ndërgjegjja juaj po ju shtyn t'i tregoni dikujt atë që dini, sepse ky informacion mund të bëjë ndryshimin dhe të jetë i dobishëm.

Ujori

Your boss, or a senior colleague will insist that everyone who has been invited come to this meeting. You were hoping to skip a difficult discussion, but it looks like you'll have to finish it. Have facts and figures ready when you need to make your case.

Pisces

You may have taken on a lot, but you also know that in time you will fulfill all obligations. To avoid the criticism of someone picking flaws in everything you do, you'll refuse to tell them exactly how much you have on your plate.