HOROSKOP

Horoscope for September 2 by Russell Grant

Horoscope for September 2 by Russell Grant

Aries

What you've done, what you're doing, and what you'll do more of is helping to highlight a particular cause. Support, donations and practical help can change people's lives and you want to feel that you are doing your bit to support a voluntary endeavour.

Taurus

You have never stopped lately and the fact that you always feel tired proves it. It's time to breathe. Take this opportunity to let your loved ones pamper you. Refuse to be drawn into petty squabbles.

Gemini

Është mirë të flasim. Diskutimet do të kenë rezultate dhe kjo do të çojë në arritjen e një qëllimi të përbashkët nga një grup. Organizatorët e një eventi të madh shoqëror do të bëjnë një gjest surprizë që do të duartrokitet nga shumë njerëz. Artikujt e veçantë do të shiten në ankand për të mbështetur komunitetin tuaj lokal.

Gaforrja

Shqetësimet për një çështje ligjore, biznesi apo financiare po ju mbajnë zgjuar natën. Ju nuk do të pushoni derisa të gjeni përgjigjet që ju nevojiten. Mos hezitoni t'u bëni më shumë pyetje atyre që dinë. Do të jetë e nevojshme të vini në kontakt me një të afërm edhe pse nuk do t'i pëlqejë veçanërisht ato që keni për të thënë.

Luani

Një situatë që disa do ta përshkruajnë si kaotike dhe konfuze do të marrë një zgjidhje. Pasi ta bëni këtë, do të arrini t'i riktheheni rutinës suaj të zakonshme. Megjithëse grumbullimi i punëve do t`ju bëjë të ndiheni të ngarkuar.

Virgjëresha

Po qëndroni në krye të gjithçkaje. Do i përballoni mirë përgjegjësitë dhe po e trajtoni punën në mënyrë efikase dhe produktive. Njerëzit do t'ju lavdërojnë për përpjekjet tuaja dhe megjithatë e gjithë kjo punë e vështirë ka filluar t'ju bëjë të ndiheni të lodhur dhe të shqetësuar.

Peshorja

Mund ta pranoni se jeni tepër i ndjeshëm. Mungesa e gjumit mund të jetë arsyeja për këtë. Dikush me të cilin punoni ose jetoni do të sillet çuditshëm. Nuk mund të mos jesh kurioz se pse po sillen kaq çuditshëm. Do të ishte më mirë të mos hetosh.

Akrepi

Një rival do ta bëjë të qartë se është i mërzitur sepse po i përfitoni ju mundësitë më të mira. Keni punuar shumë për të krijuar një reputacion të mirë për veten tuaj. Ka pak njerëz rreth jush që mund të mësojnë shumë duke ju parë.

Shigjetari

Mungesa e vetëbesimit do t`ju shoqërojë. Do të jeni të mërzitur me veten dhe do të keni dyshim në aftësinë tuaj për të përballuar një detyrë që nuk e keni kryer kurrë më parë. Nëse nuk jeni të sigurt për ndonjë gjë, kërkoni ndihmë, këshilla ose udhëzime.

Bricjapi

Ka shumë gjasa që një udhëtim jashtë, edhe nëse nuk është planifikuar, të sjellë më shumë kënaqësi sesa pritej. Për këtë arsye, mos refuzoni asnjë mundësi për të qenë në lëvizje. Lajmet e mira për një projekt komunitar do të jenë shkak për një festë të vogël.

Ujori

A partner or someone in the family seems to be going through a lucky phase. You couldn't be happier for them. You have seen them struggle in the past and now you witness how successful they can be. Everything they do seems to go well.

Pisces

You've given it a lot of thought, so it's not something you're doing impulsively, but you're ready to walk away from a relationship or situation that's been stressing you out and making you miserable. You've tried hard to find common ground, but it's not worth it anymore.