HOROSKOP

Horoscope for March 20 by Russell Grant

Horoscope for March 20 by Russell Grant

Aries

The boss will be impressed by your achievements. Be proud of your individuality, but don't hesitate to join forces with fellow creatives. Your initiative along with their skills will create an unbeatable team combination. Together you will deliver impressive results.

Taurus

Do you remember the mistakes made in the past? These will have no impact on your current situation. For this reason, ignore someone who is trying to discourage you. Joining forces with a business partner to develop a creative project will be a lot of fun.

Gemini

Dikush do të përpiqet t'ju ndërhyjë dhe t'ju largojë nga planet që keni bërë tashmë. Sidomos për sa i përket punës ose aspiratave financiare, qëndroni me synimet tuaja origjinale. Mos u hutoni lehtë dhe jini të përgatitur të ngriheni për të drejtat tuaja. Përqendrohuni të bëni më të mirën në situatën tuaj aktuale.

Gaforrja

Kontributi juaj në një organizatë vullnetare do të mirëpritet gjerësisht. Ju dëshironi ta përdorni mirë kohën tuaj dhe të bëni diçka domethënëse. Një ndryshim i rutinës dhe gjetja e mënyrave të reja për t'u shërbyer të tjerëve do ju pasurojnë emocionalisht. Veprimet e dashurisë do të kenë përfitime të papritura.

Luani

Një ngjarje e fundit do të shqyrtohet. Mosmarrëveshjet për një çështje financiare do të shterrojnë, por kjo është e nevojshme nëse përgjegjësit do t'i arrijnë në fund një problemi të vazhdueshëm. Një koleg ka filluar t'ju shqetësojë. Nuk je i vetmi që ndiheni kështu.

Virgjëresha

Do të shpërbleheni nëse provoni diçka të re. Në raste të rralla, ana juaj spontane zbulohet dhe mund të jetë kënaqësi të shohësh rezultatet. Thjesht mos ndërmerrni ndonjë rrezik. Lajmet e mira për një çështje financiare do të arrijnë në veshët tuaj.

Peshorja

Një mjedis i qetë kultivon kënaqësi dhe nxjerr në pah më të mirën tek ju. Bërja e disa ndryshimeve në shtëpi do të përmirësojë kënaqësinë tuaj për mjedisin. Qëllimi juaj duhet të jetë ta bëni shtëpinë tuaj një strehë të ngrohtë dhe të rehatshme.

Akrepi

Do t'ju duhet pak kohë e qetë vetëm për t`u marrë me disa zhvillime emocionuese të kohëve të fundit. Do ketë një sens humori në ajër kur lajmet për një martesë, fejesë do të jenë në veshët tuaj.

Shigjetari

Vjen një moment në jetën tuaj kur jeni gati t`i ktheni ëndrrat në realitet. Kjo është ajo kohë. Një vendim i përbashkët do të hapë rrugën për disa mundësi emocionuese në të ardhmen. Një periudhë meditimi ju ka shtyrë të mendoni seriozisht të provoni një mënyrë jetese shumë të ndryshme.

Bricjapi

Vetë nuk duket se mund të arrini shumë. Ndihma e një miku ose shoku do t'ju bëjë të kaloni këtë pengesë. Aktivitetet që kanë qenë joproduktive do të fillojnë të përparojnë. Ju mund të mendoni të ktheheni në shkollë për të fituar kualifikime të mëtejshme.

Ujori

An unexpected amount of money will make you breathe a huge sigh of relief. You can use this money to decorate your home, have fun and buy luxury goods. You should be proud of your recent efforts to stick to a strict budget. It will feel good to be able to treat yourself to a change.

Pisces

A family project will start well enough. Although you don't have high expectations for it, it will end up much better. Close and loving relationships make you feel secure, as your future is looking more secure. If you are looking for work, keep an eye out for opportunities related to the entertainment industry.