HOROSKOP

Horoscope for September 20 by Russell Grant

Horoscope for September 20 by Russell Grant

Aries

Someone will remember some advice you gave them and thank you again for it. You may not remember, but whatever it was, it must have been right for them at the time as they will have succeeded as a result.

Taurus

You can encourage a close friend or partner to speak up when you sense something is on their mind. You can't help them if they won't tell you what they have. Talking about things is good for you.

Gemini

You care about getting things right and are making a big effort to improve working conditions or improve your position. Friends and colleagues will admire your caring spirit. You will also gain their enthusiastic support for the volunteer work in which you are involved.

The crab

If you give in to the demands that some people are making, it will only slow you down. You have the energy and determination to achieve a lot, but to do so you need to stay focused on what you are doing. Ignore the distractions and think about yourself for a change.

Leo

Tregoni gatishmëri për të folur për çdo dallim që ekziston aktualisht midis jush dhe një partneri ose miku të ngushtë. Mos i largoni njerëzit siç ndiheni të prirur të bëni kur ata hapin tema të ndjeshme. Edhe pse do të dëshironi t'i përfundoni këto biseda sa më shpejt që të jetë e mundur, mund t'ju duhet të përgatiteni për të diskutuar disa çështje në detaje.

Virgjëresha

Keni arritur disa objektiva, por këto muajt e fundit ambiciet tuaja kanë ndryshuar ngadalë. Në vend që të vazhdoni në një drejtim që është i gabuar për ju, mund të jetë në rregull një ndryshim total. Në mënyrë intuitive ju mendoni se po filloni të lëvizni në një drejtim më të dobishëm.

Peshorja

Do të punoni më mirë kur jeni pjesë e një ekipi. Do të gjeni se është gjithmonë dikush atje për t'ju inkurajuar dhe mbështetur sa herë që ju nevojitet. Do të ketë një mirëkuptim thuajse të çuditshëm mes jush dhe një miku apo kolegu kur do të duket sikur mund të lexoni mendjet e njëri-tjetrit.

Akrepi

Po përpiqeni vazhdimisht të qëndroni përpara ndryshimit të emocioneve të partnerit ose familjarit. Gjithçka që dëshironi është harmonia dhe komunikimi i hapur, por të jetosh me një partner të paqëndrueshëm po rezulton të jetë rraskapitëse emocionalisht. Në vend që të përqendroheni në ta, filloni të mendoni për nevojat tuaja. Filloni të shëroni veten.

Shigjetari

Një mik do t'ju ftojë t'i bashkoheni në një ngjarje shoqërore që tingëllon magjepsëse. Ju mund të pyesni veten pse ju kanë zgjedhur. Nëse kërkoni për motive të fshehta, me siguri do t`i gjeni.

Bricjapi

Nëse jeni duke udhëtuar ose duke bërë plane për të udhëtuar, kjo ka të ngjarë të jetë për arsye biznesi ose mjekësore. Për të gjetur mundësitë më të mira, mbajini sytë hapur. Jeni beqar dhe po kërkoni dashurinë? Shkëndijat mes jush dhe dikujt që takoni këtë mbrëmje do të jenë të fuqishme.

Ujori

Nëse një ofertë që dikush ju bën nuk ju tërheq, mos u ndjeni të detyruar ta pranoni për hir të kënaqësisë së tij. Mendoni dy herë përpara se të merrni një angazhim afatgjatë. Ju me të vërtetë duhet të filloni ta vendosni shëndetin tuaj përpara kërkesave të të tjerëve.

Peshqit

There are some interesting challenges to overcome and you are ready for them. You are showing a much more confident face to the world. Changes in your appearance reflect your new confidence.