HOROSKOP

Horoscope for August 23 by Russell Grant

Horoscope for August 23 by Russell Grant

Aries

An old colleague will benefit from your kindness. If you have no idea that you will be unfairly burdened with some unpleasant tasks, prepare your excuses. A relative will give you a surprise gift.

Taurus

A chance to make money is an opportunity that you will seriously consider. Selling household items you no longer need or accepting work assignments that you can do without having to leave your four walls will not be opportunities that will not be lightly ignored.

Gemini

A relative is concerned. You want others to decide, but be patient. Steer conversations at home and in the workplace away from topics that you know from experience will result in heated arguments and emotional outbursts.

The crab

A close friend has made a deal without involving you. Instead of thinking about this issue, find something pleasant and attractive to do yourself. You've always enjoyed your own company, and when all is said and done, you may prefer to go it alone.

Leo

Pooling your resources or ideas is strongly advised if you are busy at work or involved in a charitable endeavor. Some unexpected news from a friend or relative who lives some distance away will make this day special in some way.

Virgo

Mbani humorin në një shoqëri të ngushtë. Harroni shqetësimet dhe vështirësitë e së kaluarës dhe shikoni të ardhmen me një sy optimist. Përfshihuni me atë që njerëzit e tjerë po bëjnë, edhe nëse është diçka që nuk e keni provuar kurrë më parë. Duke vepruar kështu, pavarësisht nga mosha juaj, do të zbuloni se nuk jeni kurrë shumë i vjetër për të mësuar.

Peshorja

Do të donit t'i blinit vetes diçka të këndshme, por tani për tani, një terapi e vogël nuk mund të diskutohet. Në vend të kësaj do t'ju duhet të kapërceni një problem financiar në fillim. Dikush ka nevojë për mbështetjen tuaj. Ju synoni të jeni pranë pasi thjesht nuk mund të qëndroni dhe të mos bëni asgjë në një situatë që është e padrejtë dhe e paarsyeshme.

Akrepi

Nuk është e pazakontë që ju të dëshironi të ecni përpara drejt qëllimeve tuaja. Megjithatë, impulsiviteti mund të çojë në gabime. Një problem rëndues në mëngjes do të jetë i pari nga një sërë zhgënjimesh. Është një ditë kur do të duket sikur gjithçka vjen përnjëherë.

Shigjetari

Një i ri në familje sillet në mënyrë të çuditshme dhe nuk do të dëgjojë këshillat tuaja të mira. Ju e dini se ai po humb një mundësi të madhe, por ai nuk do të tërhiqet nga qëndrimi i vet dhe nuk duket se do as të ndihmojnë veten.

Bricjapi

Nëse një kërkesë financiare është më e madhe se shuma fillestare e rënë dakord ose përfshin një shumë që nuk ishte diskutuar, pyesni menjëherë. Si në punë ashtu edhe në lojë, jini sa më të sinqertë që mundeni dhe nëse është e nevojshme, dilni jashtë ndërsa jeni përpara.

Ujori

You will want to keep certain developments secret, but someone who also knows about them likes to gossip. A mutual agreement that you had high hopes for is collapsing and all because someone is not making any effort to fulfill their obligations.

Pisces

People are refusing to commit time to a project to improve things. You're doing your best to keep on top of your commitments, but there's a limit to what you can manage on your own. You may wish you never got involved in the first place.