HOROSKOP

Horoscope for August 25 by Russell Grant

Horoscope for August 25 by Russell Grant

Dashi

You will have many benefits after contacting someone you have worked with before. It has the information you need to progress. Some interesting ideas will also be discussed with friends on a social networking site.

Demi

You should spend some time reorganizing joint financial matters. Be patient with someone around you who behaves selfishly. If you're impulsive, he'll think you don't want him in your life anymore.

Gemini

You know what you want to do, but other people are stopping you. You tend to be more emotional and sensitive than you would like to admit. Are you reading too much into what other people are telling you?

The crab

If you are not happy you need to do something about it. Why stay where you are and why continue with commitments if they make you feel bad? The more you share your knowledge and skills with others, the more you will enjoy this day.

Leo

Be clear about what you mean when people ask you for a decision. There is a big difference between the words no and maybe. By using the latter you can create hope in someone when you have no intention of continuing.

Virgo

Discussions about changes being planned for a large company or organization you are involved with will make you nervous. Whether it's related to your business or the volunteer work you do, you have to deal with a situation that worries you.

Libra

Ju e dini që të tjerët nuk do të jenë dakord me ju dhe normalisht në një situatë të tillë do të mbani gojën mbyllur. Jo kështu sot. Ju mendoni se është e rëndësishme t'i tregoni hapur mendimet dhe ndjenjat tuaja.

Akrepi

Një i afërm pret që ju të jeni vazhdimisht në dispozicion të tij. Por ju mund ti shjegoni se nuk jeni shërbëtori i tij. Dikush që pak e njihni do t'ju bëjë një ofertë të pazakontë dhe megjithëse kjo do të tingëllojë joshëse, ju do të vendosni se nuk është për ju.

Shigjetari

Në këtë ditë thelbësisht të këndshme, e vetmja gjë që vërtet duhet të mbani një sy vigjilent do të jetë sasia e parave që ju rrëshqasin nëpër gishta. Udhëtimi me miqtë do të sjellë një ndryshim shumë të nevojshëm të peizazhit.

Bricjapi

Në të gjitha çështjet e rëndësishme, nuk do të ndikoheni nga të tjerët, veçanërisht nga dikush që përpiqet t'ju ndalojë të bëni atë që dëshironi. Ju keni durimin dhe vendosmërinë për të vënë në veprim planet me shtrirje të gjerë dhe e dini se gjykimi juaj është i mirë.

Ujori

Një i afërm e di gjithmonë se si t'ju “manipulojë”. Edhe kur nuk jeni dakord, ai do të arrijnë disi qëllimin e tij. Por ju duhet të kuptoni se kjo është koha për të filluar të vini në lëvizje planet tuaja. Kur bëhet fjalë për angazhimet e përditshme, keni bërë mjaftueshëm. Bëni një pushim.

Peshqit

Ndiheni gati për të marrë përsipër një sfidë afatgjatë dhe më të sigurt për vendimet tuaja të fundit. Ju po i tregoni botës më shumë siguri dhe pozitivitet. Fillimet e reja janë një mundësi e mirë. Kjo do të thotë që duhet të rivlerësohen dhe rishikohen marrëveshjet financiare.