HOROSKOP

Horoscope for August 26 by Russell Grant

Horoscope for August 26 by Russell Grant

Dashi

You are in the mood for a satisfying day. Are you single? A potential partner who is very different from you will attract your attention. It could be a case of opposites attracting.

Demi

You need to know what makes a new friend or partner happy. Encourage them to talk about their hopes and dreams. How else will you know you're doing it right? Honest communication is key to building better relationships.

Gemini

Someone will prove you wrong in a debate. You will have to pull back no matter how hard this is. Your beliefs, attitude, or behavior were not appropriate to the situation. It will take courage to apologize. Others will respect your honesty.

The crab

You know that people will not always agree, but you expect others to respect your views as much as you respect theirs. Arguments will get heated and this is when you may decide it would be better to keep your thoughts to yourself.

Leo

A friend's spontaneous offer will lead you to change your social plans for the better. Are you single? If someone you don't like is pestering you to go out with them, you need to be firm about letting them know you're not interested.

Virgo

Një seminar, mbledhje fondesh apo mbledhje nuk do të jenë aq të mrekullueshme sa ju kishin bërë të besoni se do të ishin. Nuk do t'ju bëjë shumë përshtypje mënyra se si është organizuar dhe megjithëse nuk do të thoni asgjë, do ta kishit rregulluar shumë ndryshe.

Peshorja

Jeni të sjellshëm, me zemër të ngrohtë dhe një person që fal shumë. Dikush i afërt do të pranojë se ka bërë diçka për të cilën nuk do të jeni të lumtur. Ata presin që ju të zemëroheni me ta. Do të jetë një surprizë kur ju do të pranoni faljen e tyre dhe do të tregoni se jeni të gatshëm të falni dhe harroni.

Akrepi

Një fqinj i ri po bëhet shumë miqësor. Nuk e keni problem të takoheni me ta herë pas here, por do të filloni të ndiheni të shqetësuar kur duket se nuk mund të largohen nga ju. Nëse mendoni se nuk keni pasur shumë fat kohët e fundit, kjo do të ndryshojë.

Shigjetari

Ju keni më shumë kontroll mbi ngjarjet aktuale pasi të tjerët shikojnë nga ju për të marrë drejtimin në një situatë grupore. Kjo ju bën të ndiheni më pozitivë dhe optimistë për atë që mund të sjellin muajt në vazhdim.

Bricjapi

Jeni duke u ngjitur. Një ftesë për një intervistë është ajo për të cilën keni shpresuar. E gjithë kjo falë kërkimeve dhe përpjekjeve që keni bërë me shpresën për të çuar më tej karrierën tuaj. Tani keni një shans për të shfaqur talentin tuaj. Përdoreni.

Ujori

Jeni duke marrë një qasje të kujdesshme dhe të organizuar ndaj përgjegjësive aktuale. Qëllimi juaj është të arrini rezultate dhe kjo do të ishte e mundur nëse vetëm njerëzit e tjerë do të ndalonin t'ju përfshinin në problemet e tyre. Ju mund të përfundoni duke shpenzuar më shumë kohë sesa do të dëshironit, për t'i ndihmuar ata.

Peshqit

A close relationship faces a number of challenges. You don't feel in harmony with each other. If you work at it, there can and will be greater harmony. Sharing a sense of humor can be a big help when life gets tough for both of you.