HOROSKOP

Horoscope for September 26 by Russell Grant

Horoscope for September 26 by Russell Grant

Aries

You can't do everything and you may have lost sight of your true priorities. You've been so focused on work and social concerns that you've ignored the needs of someone you care about.

Taurus

In addition to your duties to keep up, you may find yourself having to take on tasks that are usually done by a colleague, or sick relative who is absent. An avalanche of responsibilities puts you under tremendous pressure. You may wonder where you will get the energy to handle it all.

Gemini

Dikujt duhet t'i thuhet se mund të vazhdojë me gjërat pa pasur nevojë të konsultohet me ju për mendimin tuaj gjatë gjithë kohës. Një mik i ri ose familjar duket aq i pasigurt për veten saqë kërkon udhëzime për çështjet më të parëndësishme. Nxitini ata të mendojnë vetë.

Gaforrja

Nuk do të jeni të kënaqur me mënyrën se si disa njerëz që supozohej të punonin me ju si pjesë e një ekipi, zhduken në momentin që shfaqen problemet. Duket e padrejtë që ju jeni ai që ju duhet të zgjidhni disa çështje të ndërlikuara pa asnjë ndihmë apo mbështetje.

Luani

Një mundësi që ju jep një koleg i vjetër ose drejtues bamirësie do të tingëllojë tepër joshëse. Ky mund të jetë shansi juaj për të zgjeruar përvojat tuaja. Kostot e përfshira nuk do të jenë minimale dhe për këtë arsye ju duhet të konsideroni nëse bilanci i kostos dhe përfitimeve është i barabartë.

Virgjëresha

Do të dini instinktivisht se çfarë të bëni për të ndihmuar në zgjidhjen e dilemës së një të afërmi. Ata do të jenë të lumtur që ju kanë besuar. Përveçse do të jeni në gjendje të mbani një sekret, do të jepni edhe disa këshilla dhe ndihmë praktike se si mund t'i qasen një problemi të ndërlikuar.

Peshorja

Nuk do të jetë e lehtë të diskutoni një çështje private kur deri më tani nuk keni mundur t'ia dilni me dikë. Ju e dini që një partner ose mik i ngushtë po injoron nevojën për të trajtuar një temë të ndjeshme, por kjo nuk mund të vazhdohet më. Nëse ata vazhdojnë të refuzojnë të bashkëpunojnë, mund t'ju duhet ta përballoni vetë këtë.

Akrepi

Punët e përditshme do të marrin një kuptim të ri pasi jeni më të gatshëm për të eksperimentuar. Do të sugjerohet një qasje e ndryshme ndaj detyrave rutinë dhe megjithë hezitimin tuaj fillestar, mund ta gjeni veten me interes të shtuar për këto metoda të reja.

Shigjetari

Paratë nuk duhet të jenë një temë tabu. Ju dhe një partner duhet të mblidheni për të diskutuar situatën tuaj aktuale, financiare. Ju duhet të rivendosni gjithçka në rrugën e duhur përpara se kjo të fillojë t'ju shkaktojë netë pa gjumë dhe shumë stres. Filloni të kërkoni mënyra për të zgjidhur problemet financiare.

Bricjapi

People will ask your opinion and want your views in order to pass them on to others. More importantly, they hope you will agree with them. You probably won't and therefore refuse to be dragged into anything that doesn't concern you.

Aquarius

A flurry of activities will keep you on your toes. You may feel like you can't keep up with everything that's going on. Delegate responsibilities where you can and remember: there is always tomorrow for those things that are not done today.

Pisces

You and a partner or close friend can't agree on anything these days. You're not sure how your relationship fell apart. On the one hand, old grievances are being aired. On the other hand, you are beginning to suspect that things will never work out between you.