HOROSKOP

Horoscope for September 8 by Russell Grant

Horoscope for September 8 by Russell Grant

Aries

People can have good ideas, but you can get confused if you hear dozens of them. Time is precious and you don't want to waste it getting involved in too many conversations. The best way to find solutions to problems is to consider them yourself.

Taurus

If your friends don't understand why you want something, you may wonder if you're really compatible. In business and legal matters, be sure to judge everything carefully and reasonably.

Gemini

Pavarësisht nëse e kërkoni apo jo, një mik do të insistojë t'ju japë këshillat e tij. Do të kuptoni se ata po përpiqen të jenë të dobishëm, por gjithashtu do të preferoni t'u besoni ndjenjave dhe vendimeve tuaja. Jeni beqar? Insekti i dashurisë mund të kafshojë në çdo kohë sot. Një prezantim i papritur mund të nxisë një veprim romantik.

Gaforrja

Do të jeni të lumtur që i keni bërë një sugjerim shefit tuaj pasi do të bëhet shumë e qartë se ata janë të interesuar për idetë tuaja. Në një situatë grupi, ka një atmosferë të fortë bashkëpunuese me të gjithë të rrethuar nga gëzimi i ndjenjës së përfshirjes.

Luani

Një atmosferë energjie pozitive do t'ju kapë dhe do t’ju bëjë të veproni. Duke qenë kaq vigjilent dhe gati për të ndërmarrë veprime, kjo është gjithashtu një kohë e mirë për të marrë vendime të rëndësishme. Një koleg ose i afërm më i ri do të ketë një mënyrë për të dominuar skenën, më vonë.

Virgjëresha

Pranoni një mundësi për të rritur kualifikimet tuaja. Kjo do t'ju bëjë të ndiheni më mirë për të ndjekur qëllimet që dikur ishin jashtë mundësive tuaja. Këshilla e një kolegu më të vjetër do të jetë e besueshme. Sigurohuni që t'i përmbaheni fakteve të ftohta kur shpjegoni një incident të kaluar për të cilin njerëzit e tjerë janë të interesuar.

Peshorja

Ndiheni të bindur se diçka e mirë do të ndodhë së shpejti. Besoni intuitës suaj. Nuk do të jetë e vështirë të frymëzoni familjen dhe miqtë tuaj kur ndiheni kaq optimistë dhe të lumtur. Bisedat brenda vendit të punës do jenë të dobishme. Bashkimi i forcave me një mik të talentuar do t'ju vendosë përpara çdo konkurrence.

Akrepi

Jeni të vetëdijshëm se mund të ketë zhgënjime nga vendosja e qëllimeve që janë pak të vështira për t’u arritur. Kjo është arsyeja pse ju jeni duke marrë një pamje realiste të jetës dhe po bëni një punë të mirë për të mbajtur nën kontroll ëndrrat tuaja. Duke ushtruar kujdes, po bëni përparim të jashtëzakonshëm.

Shigjetari

Më shumë opsione po prezantohen pasi disa njerëz kanë më shumë interes për atë që po bëni. Shikoni të mirat dhe të këqijat e secilës ofertë përpara se të vendosni.

Bricjapi

No matter how upset you may feel with someone, you will remain polite in conveying a message. If you approach events and situations in a positive way, the overall picture should be especially good.

Aquarius

You are more aware of your priorities and clearer about your plans. You have a powerful presence and friends will notice a subtle change in you. You are sure of the steps you need to take to achieve an important goal.

Pisces

You will listen to what others have to say, but you also need space and time to process your thoughts and feelings. You are aware that someone close to you is trying to influence you and you want to feel sure that when you make a final choice, it is your decision and not someone else's.