HOROSKOP

Horoscope for September 9 by Russell Grant

Horoscope for September 9 by Russell Grant

Aries

Today there will be ups and downs in the energy around you. Stay strong even when it seems like everything is going wrong. Be sure to ignore someone who insists on pointing out all the negatives of the situation. If you stay a little longer, you will have a positive result.

Taurus

You prefer your environment quiet. That is why you will not feel comfortable finding yourself in the middle of any conflict. This is a difficult position for you, as both sides expect you to remain loyal. Your goal will be to bring everyone together in a way that encourages cooperation and reconciliation.

Gemini

You will feel quite relieved when you discover that friends and relatives around you will prefer quiet activities and you will want that today too. You have a deep need for some rest and relaxation. Even if you are mixing with several people, everyone will agree to spend time in a quiet environment.

The crab

A lot of energy is wasted on conversations that seem to go nowhere. You are doing your best to try to interpret what someone is saying when you feel they are not telling you everything. You are tired of waiting to guess what is on their mind.

Leo

Shikoni të ardhmen tuaj me shpresë dhe optimizëm të përtërirë. Imagjinoni se si mund t'i arrini qëllimet tuaja. Vizualizoni veten duke i arritur ato dhe më në fund do të arrini atje. Ndonjëherë ia vlen të marrësh një rrezik të vogël dhe kjo mund të jetë një nga ato raste.

Virgjëresha

Ndiheni më mirë në një mjedis harmonik dhe paqësor. Kjo është arsyeja pse ju do të ruani harmoninë me çdo çmim. Një ngjarje shoqërore e organizuar për ditën e sotme është një mundësi e mirë për t`u bashkuar sërish disa miq apo të afërm që kanë rënë në konflikt me njëri-tjetrin.

Peshorja

Nëse keni kërkuar mënyra për të zgjeruar punën ose interesat tuaja shoqërore, do t'i gjeni sot. Nuk ka rëndësi nëse një ofertë ju vjen papritur, vazhdoni dhe ndryshoni drejtimin derisa të keni mundësi. Ju mund të gëzoni një jetë të gjallë shoqërore dhe do t'ju bëjë mirë të dilni jashtë, veçanërisht me miqtë tuaj më të dashur.

Akrepi

Do të krijoni disa kontakte të reja të dobishme në një seminar, njëri prej të cilëve do t'ju frymëzojë të vazhdoni me një mundësi të re biznesi ose të aplikoni për një punë më fitimprurëse. Angazhimi i intelektit tuaj përmes disa diskutimeve krijuese dhe frymëzuese do të jetë i dobishëm.

Shigjetari

Konsumimi profesional ka filluar të ketë një efekt negativ në shëndetin tuaj. Miqtë nuk janë aq mbështetës sa do të kishit dashur të ishin. Nëse vërtet dëshironi të hiqni dorë nga një zakon i keq, mënyra më e mirë për ta bërë këtë do të jetë të largoheni nga të tjerët që ende kënaqen me këtë zakon.

Bricjapi

person i talentuar që e admironi dhe respektoni do të bëjë disa sugjerime të dobishme. Ata dinë një mënyrë se si mund ta përdorni mirë një aftësi ose të zhvilloni një talent që tashmë keni. Ata shpresojnë që ju do t'i merrni seriozisht idetë e tyre pasi kanë shumë besim tek ju dhe mund të shohin potencialin tuaj. Besoni tek vetja.

Ujori

Rest before you act. You can perceive a situation in one way, but that doesn't mean it's over. More information and facts will materialize during the day. A colleague will appear to be deliberately making things difficult for you when they are not interested in following your ideas or suggestions.

Pisces

An imminent transition is coming. A close relationship will undergo some form of transformation. Some meaningful discussions will have you both agreeing on some big plans for the future. Spending more time together, secrets will be shared with each other. There is a strong sense of trust and intimacy between you.