Seksi

Venus enters Pisces and affects only sex

Venus enters Pisces and affects only sex

The newest movement of the planets is Aphrodite entering Pisces. How does it affect each sign?

Dashi

Sometimes, sex with yourself is the best sex. This month you will find yourself filled with sexual tension and eager for liberation. Take time to make love to yourself and then take a nap. Pay close attention to your emotions afterwards and write down what you feel once. This can be a transformational starting point.

Demi

Taurus knows exactly how to turn everyone around with just the subtle look. Pay close attention to those who are in your social circle this month. Someone, a friend for a long time, can confess his feelings to you. Get out of your comfort zone and talk to him, even in Zoom.

Gemini

You may find yourself working late into the night in the coming weeks. While sex in the office is out of the question, what prevents you from eating even one dinner at the Zoom?

Crab

You want more and more an adventure in the bedroom, Cancer. You are ready to cross boundaries and experience something you have never done before. You are looking for someone who is willing to go beyond. Try not to overestimate things and just go with the flow.

Leo

Ju meritoni shpërblime natën, për të gjithë punën që keni bërë gjatë ditës, në aspektin profesional. Një prekje ose puthje, sado e vogël do t'ju bëjë të ndizeni menjëherë. Do të jeni gati për raundin e dytë, të tretë apo edhe të katërt në shtrat, thjesht sigurohuni që edhe partneri ta dojë këtë.

Virgjëresha

Seksualisht, ju dëshironi të angazhoheni me dikë të veçantë. Edhe nëse nuk jeni në një marrëdhënie të përkushtuar me dikë, dijeni se loja seksuale ia vlen.

Peshorja

Kujdesi është tepër i rëndësishëm për ju. Një seancë relaksimi ose një banjë me avull të ngrohtë për të qetësuar trupin tuaj është pikërisht ajo që ju nevojitet. Punoni shumë, ndaj meritoni më të mirat.

Akrepi

Seksi do të lulëzojë për ju. Dhoma e gjumit është me të vërtetë sheshi juaj i lojërave dhe çdo nevojë dhe dëshirë e juaja do të plotësohet. Sa më shumë që i dorëzoheni jetës sensuale, aq më shumë çliroheni. Kur është hera e fundit që keni qeshur gjatë seksit?

Shigjetari

Pavarësisht nëse ju pëlqen në divan, në banakun e kuzhinës ose në lavamanin e banjës, asnjë kënd në banesën tuaj nuk është jashtë mundësive.

Bricjapi

Mund të jetë koha që t`i shtoni erëza dhomës së gjumit me disa biseda erotike. Por, edhe nëse nuk jeni gati ta çoni në dhomën e gjumit, sexting dhe dërgimi i fotove sensuale mund të jetë diçka e ëmbël.

Ujori

With Venus shifting from your sign, where all eyes were on you, you are realizing that you are not only eye candy, but also soul food. You probably prefer to invest your time in yourself this month: Rub your body, buy some new sex toys and have a great weekend!

Pisces

Happy solar return, Pisces! With the Sun and Venus in your sign, all eyes are on you. Regain your energy, save time and enjoy the sex you deserve. Happy!