Seksi

What will be the sex life of every sign this year?

What will be the sex life of every sign this year?

Everyone wants to know what this year will be like for health, work, finances and romantic life. What about the sexual one? In this writing he finds the prediction of life under the sheets.

The list starts with the one with the least active sexual life, up to the one who will live it to the maximum.

Libra

Better give yourself intellectual pleasure in 2022.

Leo

You will have the opportunity to find alternative, self-sufficient methods to have sex. In the summer you will have a short but intense moment.

Aquarius

Before you undress, you will need to meet your goals. The withdrawal rate will be very high.

Virgo

Për shkak të Jupiterit në opozitë për një pjesë të mirë të 2022-ës do të ndiheni mjaftueshëm seksi.

Akrepi

Do te jeni të papërmbajtshëm, pavarësisht nga marrëdhënia që do keni. Seks edhe në autostradë.

Shigjetari

Do të jeni shumë fjalëpak në 2022-shin, por jo se do keni një jetë aq aktive sa prisni. Më shumë do jeni duke kërkuar partnerin e duhur.

Binjakët

Jeni në mes, në vendin e 6-të.

Demi

Ky 2022-sh do të jetë gjithashtu një vit ku do të harroni zonën tuaj të dashur të rehatisë. Kështu që do t`i riktheheni momenteve të shpejta të mëngjesit.

Bricjapi

Nuk do t'ju mungojë imagjinata dhe dëshira. Është punë e vështirë imagjinata, por dikush duhet ta bëjë!

Gaforrja

E di që nuk e prisje të ishe këtu në treshen e shenjave më të nxehta për vitin 2022, por dije që mund të përfitosh.

Dashi

Vendi i dytë nuk është keq apo jo?

Peshqit

You are in the first place, so much so that you will spend most of the year as a nudist.