Seksi

Both men and women have these 6 sexual fantasies

Both men and women have these 6 sexual fantasies

We all fantasize about sex; some may accept it, while others will very simply hide their dreams. One survey suggested that sexual fantasies are quite common. During the study, men and women were asked about their sexual fantasies and it was found that many fantasies between the two sexes were the same.

Listed below are 6 sexual fantasies which are the same for men and women:

Role play

One of the common sexual fantasies is to play a role play. Your partner may have a sexual fantasy of becoming a bright armor rider who is kidnapped by an erotic thug. All you want is for your partner to act during a sensual session, from a schoolteacher to a robber. Role play is an excellent indicator of strong emotional connection and feeling physically secure with your partner.

leash

This is another common sexual fantasy. This glamorous trio session is glamorous, but at the same time dangerous and mostly, forbidden. You or your partner would fantasize about seeing each other become intimate with another person. Bringing this sexual fantasy, in reality, can harm your sexual health as well as it can affect your relationship with your partner in the long run.

New places

Having sex in the same place can become boring for you and exploring new places for sexual intimacy is what many people fantasize about. It could be in the mountains, on the beach, your bathroom, a library, elevator, car, car park or even at your workplace. Having sex in new places is fun, healthy for sex life and brings an exciting experience, every time.

Të bëhesh një ushqim

Nuk është vetëm ajo që gratë fantazojnë, por edhe djemtë. Ata duan që ushqime që partneri të mbulohet me ushqime të tillas si krem, çokollatë ose akullore që të lëpihen nga pjesë të ndryshme të trupit të tyre. Ky sesion parathënie mund të përfundojë në seks shumë të kënaqshëm.

Seks me një të huaj

Kjo mund të tingëllojë pak e çuditshme, por shumë burra dhe gra kanë këtë fantazi seksuale për të bërë seks me një të huaj. Kjo është e ndryshme nga një qëndrim për një natë. Fantazia juaj seksuale do të ishte që personi duhet t’ju ​​ndjekë dhe ju t’i çoni në një vend ku mund të bëni një seancë të nxehtë seksi. Mjaft specifike, apo jo? Por jo aq e pazakontë, mund t’ju themi.

Seksi me një personazh të famshëm

There are many people who fantasize about sleeping with their favorite celebrities. Having this fantasy may mean that you are just drawn to this popular personality. But it can also show that you want attention, either from society or from your partner.

Tiranapost.al