Kombinohu me Emin

Which was the singer I think dressed best in Sanremo

Which was the singer I think dressed best in Sanremo
By Emi Seiti / Elisa, angelic and dressed in white. To me, she won Sanremo. But who designed her total white looks ?! Elisa returns for the second time at Sanremo 2022, but this time she chooses her outfits to be only white.

Which was the singer I think dressed best in Sanremo

Which was the singer I think dressed best in Sanremo

Elisa and her images over the years:

The singer has always focused on simplicity enriched by the creative touch of the artist. But in fact Elisa has never been considered a style icon.

Which was the singer I think dressed best in Sanremo

Në vitin 2001, kur ajo mori pjesë në Festivalin e Sanremos me këngën Luce, që i dha fitoren dhe popullaritetin në moshën 23 vjecare, Elisa zgjodhi një pamje shumë të thjeshtë acqua e sapone, duke zgjedhur gjithmonë të bardhën si për të kujtuar tekstin e këngës.

Which was the singer I think dressed best in Sanremo

Which was the singer I think dressed best in Sanremo

Which was the singer I think dressed best in Sanremo

Grimi minimal dhe flokët e zinj të gjatë e të drejtë kompletuan veshjet e saj. Me kalimin e viteve këngëtarja ka zgjedhur disa ndryshime në pamje duke filluar nga look-u rock tek ai sportiv, duke ndryshuar flokët e gjata me balluke në prerje flokësh të shkurtra.

Veshjet e Sanremo 2022:

Elisa rikthehet në skenën e Sanremos pas 20 vitesh nga fitorja me këngën Luce e veshur me Valentino. Për stilin e saj është kujdesur Susanna Ausoni.

Which was the singer I think dressed best in Sanremo

For the first performance at the Sanremo Festival she turned to Valentino's elegance, which created an outfit with an ethereal style for her. She says 'no' to heels, preferring a pair of plain white shoes.

Which was the singer I think dressed best in Sanremo

Which was the singer I think dressed best in Sanremo

On the second night of the Festival, Elisa chose white again for her appearance, a choice that hides an important meaning, because she was dressed in white when she participated in Sanremo with the winning song "Luce". Although this year "O forse sei tu" did not give him the first prize.