Kombinohu me Emin

Romantic, minimalist, classic? A name for every girl's wedding dress

Romantic, minimalist, classic? A name for every girl's wedding dress

By Emi Seiti / Sophisticated, romantic, retro… It does not matter what wedding you have in mind: at the last Dior Haute Couture fashion show there was room for all possible brides.

Romantic, minimalist, classic? A name for every girl's wedding dress

Dior u rikthye me sfilatën e tij Haute Couture për vjeshtën/dimrin e ardhshëm dhe e bëri këtë me një qëllim të qartë: të veshë nuset e këtij viti 2022 pavarësisht nga stili i tyre. Maria Grazia Chiuri ka bërë një propozim kaq të lidhur me estetikën e zakonshme, si avangardë në qasjen e saj ndaj botës së nuseve. Që padashje, pamjet e saj të shumta total white na kanë bërë të kalojmë menjëherë në botën magjepsëse të fustaneve (dhe kostumeve) të nusërisë.

Romantic, minimalist, classic? A name for every girl's wedding dress

Deri në 20 look-e në të cilat e bardha ka qenë protagoniste dhe në të cilat ka pasur vend për lloj-lloj stilesh. Në fakt e kemi shumë të vështirë të imagjinojmë se ekziston një lloj dasme në të cilën ndonjë nga këto propozime nuk do të përshtatej në mënyrë të përsosur. Kjo është arsyeja pse kam përgatitur këtë përmbledhje në të cilën cilido qoftë stili juaj (dhe dasma juaj e ëndrrave) besoj se mund ta gjeni pamjen tuaj ideale.

Romantic, minimalist, classic? A name for every girl's wedding dress


Praktike: Nuk do i thoja kurrë një kostumi jo, dhe nuk po flas për kostum dosido po flas për një kostum elegant, dhe pa shumë zbukurime. Ky është kostumi i qepur që propozoi koleksioni Haute Couture Dior për pranverën e ardhshme.

Romantic, minimalist, classic? A name for every girl's wedding dress
Minimalist: And if understated elegance is your thing, then this perfect midi-cut short dress is your best choice. Perfect to combine with black sandals.

Romantic, minimalist, classic? A name for every girl's wedding dress

Romantic: If there's one thing Maria Grazia Chiuri knows how to do perfectly, it's romantic dresses. I think this dress is perfect for a romantic summer wedding.

Romantic, minimalist, classic? A name for every girl's wedding dress

Gala: There is nothing like this dress without belts with a suitable neckline. The elegance and sophistication that this dress brings is everything.

Romantic, minimalist, classic? A name for every girl's wedding dress

Classic: And of course, there was room for classic brides as well. This dress perfectly reflects the spirit of traditional brides: feminine and elegant.

Romantic, minimalist, classic? A name for every girl's wedding dress

Romantic, minimalist, classic? A name for every girl's wedding dress

Romantic, minimalist, classic? A name for every girl's wedding dress