Moti

And shtuna me diell, po and diela?

And shtuna me diell, po and diela?

Ditën e shtunë sell ynë do të jetë në ndikim të kushteve atmosferike të qëndrueshme. Moti parashikohet te jetë me kthjellime dhe vranësira kalimtare.

Ditën e dielë sell ynë pritet të jetë nën ndikimin e kushteve atmosferike relativisht të paqëndrueshëm.

And shtuna me diell, po and diela?

Moti pritet te jetë fillimisht i kthjellët më pas me alternatime vranësirash në shtim. Let's try to find out what's wrong with the truth, but we'll find the last illness in the area. Keep in mind that you don't need to know what to do if you want to know about it – here's my electricity and local breshër, please inform Shërbimi Meteorologjik Ushtarak.

It was parashikohet të jetë jugulindje – jugperëndim me shpejtësi mesatare deri në 7m/sek, ndërsa përgjatë vijës bregdetare e lugina era fiton shpejtësi deri në 10m/sek. Please don't worry about throwing 1-2 balls.