Shëndeti

Discover health care with maximum quality and the magic of Medical Tourism at Family Hospital!

Discover health care with maximum quality and the magic of Medical Tourism at

Family Hospital is your favorite destination for medical tourism. It is an environment where health and pleasure come together in an unforgettable experience. We invite you to discover because Family is the right choice for patients who want to receive high-level medical care and feel good about themselves.

Discover health care with maximum quality and the magic of Medical Tourism at

Why should you choose Family Hospital for medical tourism?

Arsyet e para janë është faktet se është një spital i certifikuar nga Ministria e Shëndetësisë dhe secilit prej jush i jepet një garanci me shkrim e cila do të tregojë qartë kohëzgjatjen e trajtimeve tuaja! Por jo vetem kaq, sepse nga ana tjetër pranë Family Hospital do të gjeni:

Discover health care with maximum quality and the magic of Medical Tourism at

Ekipi i Mjekëve të Specializuar: Ka një ekip të përkushtuar të mjekëve të specializuar në fusha të ndryshme të mjekësisë në fushën e ndërhyrjeve estetike. Përvoja dhe ekspertiza e tyre janë çelësi për trajtimin cilësor dhe rezultatet e shkëlqyera. Ata janë të vendosur për të ofruar kujdesin më të mirë shëndetësor për ju dhe të dashurit tuaj.

Pajisjet dhe Teknologjia e Avancuar: Family Hospital është pajisur me teknologjinë më moderne dhe pajisje të avancuara për një ndërhyrje estetike perfekte, të shpejtë dhe me kostot më të mira në treg. Kjo teknoligji i lejon të ofrojnë zgjidhje të personalizuara dhe të avancuara për çdo pacient.

Discover health care with maximum quality and the magic of Medical Tourism at

Kujdesi i Personalizuar: Shëndeti është një çështje familjare, qoftë kjo edhe vetëm një ndërhyrje estetike. Prandaj, ata krijojmë një mjedis të ngrohtë dhe solidar për ju dhe familjen tuaj. Koordinatori i pacientit do të kujdeset për nevojat tuaja individuale dhe do të ju udhëzojë në të gjithë procesin e kujdesit shëndetësor. Përkthimi është i garantuar gjithashtu nga Family Hospital.

Discover health care with maximum quality and the magic of Medical Tourism at

Lokacioni më ideal: Family Hospital ndodhet në një pozicion shumë të favorshëm dhe gjendet lehtësisht. Ndodhet afër qendrës së kryeqytetit dhe kështu ju keni mundësinë të shijoni edhe Tiranën, ndërsa merrni kujdesin shëndetësor të nevojshëm.

Paketa të Personalizuara për Turizmin Mjekësor: Ne e kuptojmë që ju dëshironi të shijoni një udhëtim të paharrueshëm gjatë vizitës suaj në Family Hospital. Prandaj, Family Hospital ofron paketa turistike të personalizuara që përfshijnë vizita turistike, shijim të kuzhinës tradicionale, aktivitete të argëtueshme dhe shumë surpiza të tjera nga Tirana. Kjo do të bëjë që udhëtimi juaj mjekësor të jetë një përvojë e mrekullueshme, e përmbushur me aventurë dhe relaksim.

Cfarë ofron Family Hospital?

1. Rhinoplastika - Rimodelimi i hundës

2. Abdominoplastika - Rimodelimi i barkut

3. Otoplastika - Rimodelimi i veshëve

Discover health care with maximum quality and the magic of Medical Tourism at

Kirurgji Estetike

• Kirurgji e Gjoksit

• Zmadhim i gjoksit me implant

• Zmadhim i gjoksit me dhjamë

• Mastopeksi (Lifting i gjoksit)

• Zvogëlim i gjoksit

• Heqje e implanteve të gjoksit

• Revizionim i implanteve të gjoksit

Discover health care with maximum quality and the magic of Medical Tourism at

Heqje e Dhjamit

• Liposuction

• Liposuction (VASER)

• Heqje e dhjamit me metoda minimal invasive

• Lifting të trupit (pas rënies drastike në peshë ose shtatëzanive)

• Brachioplasty (Lifting i krahëve)

• Abdominoplasty (Estetike e barkut)

• Thigh Lift (Lifting i kofshëve)

• Body Lift (Lifting i trupit)

• Gluteoplasty (Zmadhim/Lifting i vitheve)

• Mommy make over (Estetikë për nënat)

Discover health care with maximum quality and the magic of Medical Tourism at

Operacione specifike për Meshkujt

• Gynecomastia (zvogëlim i gjirit tek meshkujt)

Operacione specifike për Femrat

• Labioplasty (estetikë vaginale)

Kirurgji Rikonstruktive

• Rikonstruksion i gjirit pas ose gjatë mastektomisë

• Zvogëlim i gjirit

• Heqje e nishaneve

• Kirurgji e dorës

• Kirurgji per Migrenën

• Panniculectomy (Heqje e barkut të varur)

• Septoplasty (Korrigjim i deviacionit të perdes së hundës)

• Revizionim i shenjave të mëparshme

• Heqje e kancerit të lekurës

• Ekspandim i lëkurës për rikonstruksion

o Eleminimi i Variceve

o Heqja e Nishaneve

o Gjinekomastia

o PRP

Dëshmia e punës së Family Hospital tregohet edhe nga pacientët e tjerë, njërën prej të cilave po jua sjellim më poshtë: https://www.instagram.com/reel/Ct9TYQ4Lwwr/

Family Hospital's invitation to you is: ''Contact us today to start your path to feeling good about yourself by performing the aesthetic interventions you want with maximum quality from the best professionals and modern technology. We are ready to offer you the best treatment and make your visit an unforgettable memory. Welcome to Family Hospital, the place where health meets tourism!"

*Manastir Congress Street https://www.instagram.com/p/CttgWPwgmGa/

*Tel +355 696060620

*Website: https://ifmc.al/family-hospital-dhe-turizmi-mjekesor/#

*Facebook: https://www.facebook.com/familyhospitalalbania

*Instagram: https://www.instagram.com/familyhospital.al/