Shtëpia që dua

4 reasons why you should never paint your house in dark colors

4 reasons why you should never paint your house in dark colors

Shades of gray, blue, red and green. We all like to have shades of every color in our home. After all, it makes our home look vibrant and stand out from the clutter. What if we told you that you should not paint your house in dark colors? No matter how big you are a fan of dark colors, they tend to give your home a dark feel.

So, the next time you decide to paint your newly renovated house in dark colors, here are 4 reasons that will make you think again.

4 reasons why you should never paint your house in dark colors

This makes your home look small

Ndërsa ngjyrat e lehta e bëjnë shtëpinë tuaj të duket e gjerë dhe e madhe, ngjyrat e errëta nga ana tjetër e bëjnë atë të duket më e vogël në përmasa. Shtëpia juaj mund të duket e rrëmujshme dhe e paorganizuar nëse zgjedhja e ngjyrave nuk është e duhura.

Shtëpia juaj mund të ketë ndriçim të dobët

Ngjyra e lehtë duket se reflekton dritën dhe në këtë mënyrë e bën shtëpinë tuaj të duket e ndritshme. Ndërsa ngjyrat e errëta, nga ana tjetër, e bëjnë shtëpinë tuaj të duket e shurdhër dhe e dobët.

Mund të duket dëshpëruese

Ngjyrat e errëta në shtëpinë tuaj mund ta bëjnë ambientin të duket dëshpërues. Mund t'ju bëjë të ndiheni depresiv dhe të demotivuar.

Mund të bëheni dembel

While brightness fills you with positivity, dark colors can make you feel demotivated and lazy. Moreover, if you have made your home cozy and dark, it can distract you from being active. You may want to spend more time in bed doing nothing, and this will also affect your productivity.

Tiranapost.al