Shtëpia që dua

7 Secrets of Feng Shui to Attract Love and Wealth to Your Home

7 Secrets of Feng Shui to Attract Love and Wealth to Your Home

The ancient Chinese practice of Feng Shui offers much more than just the precise definition of decorative elements in a frame. Being a fusion of art and science, the special laws of Feng Shui not only help to utilize a happy and positive home environment, but can attract love and wealth to your home.

Here are 7 secrets to attracting love and wealth with Feng Shui:

Take care of the front

7 Secrets of Feng Shui to Attract Love and Wealth to Your Home

Entrance is one of the main aspects of a home. Therefore, decorating with the correct elements is quite important. Feng Shui says you should keep a plant near the main door or entrance to invite positivity and wealth into your environment. Moreover, keep it clean, as it can attract many opportunities.

Arrange the circular dining table

7 Secrets of Feng Shui to Attract Love and Wealth to Your Home

The dining area is an important space when it comes to generating love. Be sure to remove the rectangular tables from your dining area to remove the impact of the surrounding negative energies and add round tables.

Add plants

7 Secrets of Feng Shui to Attract Love and Wealth to Your Home

Bimët në vazo janë natyralisht qetësuese për sytë dhe janë të spikatura për të qetësuar mendjen ndërsa kurojnë një mjedis pa stres dhe energji pozitive. Shtimi i tyre tërheq para dhe energji pozitive. Një trup ujor është i lidhur me elementët e pasurisë dhe për këtë arsye në hapësirën tuaj mund të shtohet edhe një objekt dekorativ tavoline me një shatërvan ose ujë lëvizës.

Krijoni një dhomë gjumi komode

7 Secrets of Feng Shui to Attract Love and Wealth to Your Home

Kur bëhet fjalë për tërheqjen e dashurisë, dhoma e gjumit luan një rol të rëndësishëm! Në mënyrë që të krijoni marrëdhënie të dashura dhe të qëndrueshme, ju duhet të dekoroni dhomën tuaj të gjumit në një mënyrë jashtëzakonisht komode. Mbajeni madhësinë e krevatit të vogël dhe vendosni perde. Sipas Feng Shui, njerëzit zakonisht janë të shkëputur emocionalisht kur dhoma e gjumit është e madhe dhe bosh.

Siguroni pastërti të plotë në kuzhinë

Your kitchen is interconnected to enchant wealth. Make sure you keep the tiles clean and maintain good hygiene in your kitchen.

Bring everything in pairs

If you are trying to attract love to your environment, then never bring a single thing into your home. Be it furniture or wall artifacts, bring everything in double as solo items only add to a sense of loneliness in the home. Partnership energy can only be integrated with pairs.