Shtëpia që dua

Inside Alicia Keys luxury home, on the edge of a cliff overlooking the ocean

Inside Alicia Keys luxury home, on the edge of a cliff overlooking the ocean

For more than a decade, the Razor House in California has been described as an 'architectural masterpiece' and as America's most delightful home.

Inside Alicia Keys luxury home, on the edge of a cliff overlooking the ocean

Since 2019 it is owned by singer Alicia Keys, and her husband, producer Kasseem Dean. They live in this villa with their two sons and call it the "Land of Dreams".

Inside Alicia Keys luxury home, on the edge of a cliff overlooking the ocean

Inside Alicia Keys luxury home, on the edge of a cliff overlooking the ocean

Keys says the spacious, nearly 11,000-square-foot residence overlooking the Pacific Ocean is the ideal place to create dreams and make them come true.

Inside Alicia Keys luxury home, on the edge of a cliff overlooking the ocean

Inside Alicia Keys luxury home, on the edge of a cliff overlooking the ocean

Inside Alicia Keys luxury home, on the edge of a cliff overlooking the ocean

Ata tregojnë sot sesi donin ta blinin disa vjet më parë, por u iku nga duart dhe kur vila u vu prapë në shitje e agjenti i pasurive të paluajtshme i kontaktoi, nuk hezituan ta blinin.

“Çdo mur në këtë shtëpi, çdo pjesë e saj është skulpturë,” thotë Dean që e lidh më shumë me skulpturën sesa me arkitekturën krijimin e saj.

Inside Alicia Keys luxury home, on the edge of a cliff overlooking the ocean

Inside Alicia Keys luxury home, on the edge of a cliff overlooking the ocean

Pasi e blenë shtëpinë, ia lanë në dorë arredimin e brendshëm arkitektes Kelly Behun.

“Ka shumë arredues që dinë të vendosin gjëra të shtrenjta në shtëpinë tuaj, por nuk dinë të vënë shpirt në to. Mungon shpirti. Kelly ka shpirt”, thotë ai.

Inside Alicia Keys luxury home, on the edge of a cliff overlooking the ocean

Behun futi ngrohtësinë në këtë shtëpi duke integruar elementë druri, qilima leshi maroken dhe ndenjëse të veshur me pëlhura të buta.

Inside Alicia Keys luxury home, on the edge of a cliff overlooking the ocean

Inside Alicia Keys luxury home, on the edge of a cliff overlooking the ocean

Inside Alicia Keys luxury home, on the edge of a cliff overlooking the ocean

Pastaj çifti mori me vete në shtëpinë e re edhe koleksionet e artit që secili më vete kishte grumbulluar 20 vitet e fundit.

Inside Alicia Keys luxury home, on the edge of a cliff overlooking the ocean

Inside Alicia Keys luxury home, on the edge of a cliff overlooking the ocean

Inside Alicia Keys luxury home, on the edge of a cliff overlooking the ocean

Alicia and Dean are known in the world of showbiz friendships as the holiday couple. They do not even have the problem that they will disturb the neighbors, since they are the only ones on a rock, so the parties they organize are frequent.

Inside Alicia Keys luxury home, on the edge of a cliff overlooking the ocean

Inside Alicia Keys luxury home, on the edge of a cliff overlooking the ocean

Inside Alicia Keys luxury home, on the edge of a cliff overlooking the ocean

Inside Alicia Keys luxury home, on the edge of a cliff overlooking the ocean

Inside Alicia Keys luxury home, on the edge of a cliff overlooking the ocean

Inside Alicia Keys luxury home, on the edge of a cliff overlooking the ocean

The doors of "Dreamland", ie the "Land of Dreams" are always open.

Tiranapost.al