Shtëpia që dua

Rita Ora opens the doors of the 200-year-old house and invites everyone who wants to give the first kiss

Rita Ora opens the doors of the 200-year-old house and invites everyone who

Architectural Digest's cameras went to London, to Rita Ora's 200-year-old house. Rita opened the doors and narrated with a great sense of humor the history of the house, which she was worried about.

Rita Ora opens the doors of the 200-year-old house and invites everyone who

Rita Ora opens the doors of the 200-year-old house and invites everyone who

The house dates back to the 1800s and the illustrator of classic children's books such as "Alice in Wonderland", "Sleeping Beauty" lived in it.

Rita Ora opens the doors of the 200-year-old house and invites everyone who

Rita Ora opens the doors of the 200-year-old house and invites everyone who

“Illustrator Arthur Rackham is my favorite artist and I haven't changed much from the house. I will also take pictures here and after many years when someone looks at the house, they will say: This is where this famous girl used to live", says Rita.

Rita Ora opens the doors of the 200-year-old house and invites everyone who

Rita Ora opens the doors of the 200-year-old house and invites everyone who

Rita Ora opens the doors of the 200-year-old house and invites everyone who

Rita Ora opens the doors of the 200-year-old house and invites everyone who

Rita Ora opens the doors of the 200-year-old house and invites everyone who

Rita Ora opens the doors of the 200-year-old house and invites everyone who

Rita Ora opens the doors of the 200-year-old house and invites everyone who

Dyert, oxhakët, dritaret dhe ndarjen mes kuzhinës dhe sallonit, nuk i ka prekur.

Rita ka ndryshuar vetëm kuzhinën, që thotë se ishte shumë e vjetër. Kurse studion e Arthur e ka bërë dhomë gjumi bashkë me një tualet të pandarë me derë brenda.

Rita Ora opens the doors of the 200-year-old house and invites everyone who

Rita Ora opens the doors of the 200-year-old house and invites everyone who

Një nga arsyet pse Rita e bleu shtëpinë ishte historia. “Shtëpia ka energji të mirë”, thotë ajo.

Kurse arsyeja tjetër ishte piktura e një ore në mur. Rita sqaron ndjekësit e huaj se mbiemri i saj është “Time”, “Ora”.

Rita Ora opens the doors of the 200-year-old house and invites everyone who

“Sa hyra dhe pashë këtë pikturë këtu që vetë Arthur e ka bërë, thashë: Kjo shtëpi është e shkruar që të jetë e imja”.

“E kam ndarë gjithë jetën dhomën me motrën. Dhe t`ju tregoj sot këtë shtëpi, me këtë pamje nga kopshti, është fantastike”, tha Rita që kopshtin e ka të preferuarin e saj.

Rita Ora opens the doors of the 200-year-old house and invites everyone who

Rita Ora opens the doors of the 200-year-old house and invites everyone who

Rita Ora opens the doors of the 200-year-old house and invites everyone who

"I have sat for hours with the gardener to discuss what flowers we would have and what not. I am very proud of what we have achieved. This is my secret paradise. If someone wants to give the first kiss, give me a call et`i ul here. It's very romantic," said Rita.

Video