Stil jete

The 5 best movies of all time Netflix is ​​showing this July

The 5 best movies of all time Netflix is ??showing this July

They are old movies, but worth watching again even if you have seen them once. They are the most classic, in mixed genres. There is action and comedy. Don't wait for the holidays. It started this weekend!

Big Daddy

The 5 best movies of all time Netflix is ??showing this July

Starring Adam Sandler. That would be enough to see it. Yes, the subject is also interesting. Adam plays the role of a boy whose girlfriend left him because he was not taking any responsibility in his life and after this event he decides to adopt a child.

Boogie Nights

The 5 best movies of all time Netflix is ??showing this July

Mark Wahlberg plays Dirk Diggler, a child kidnapped by legendary porn director Jack Horner (an Oscar-nominated performance) who becomes a huge star.

Catch me if you can

The 5 best movies of all time Netflix is ??showing this July

Kjo perlë e Steven Spielberg zakonisht shikohet më së miri gjatë pushimeve, por bëjini vetes një nder dhe shikojeni tani.

Leonardo DiCaprio në rolin e Frank Abagnale, një 19-vjeçar i cili kryen dëme miliona dollarësh duke u paraqitur si një pilot Panamerikan. Tom Hanks luan agjentin e FBI-së, i cili është i gatshëm ta rrëzojë atë.

Goodfellas

The 5 best movies of all time Netflix is ??showing this July

Me kalimin e viteve, gjithnjë e më shumë njerëz e konsiderojnë këtë si veprën madhështore të regjisorit Martin Scorsese (edhe pse fansat e 'Taxi Driver' dhe 'Raging Bull' mund të mos bien dakord).

Një histori mafiozësh luajtur nga një kast fantastike.

Mean Girls

The 5 best movies of all time Netflix is ??showing this July

This is one of those high school movies that you just have to re-watch every few years. Lindsay Lohan stars as Cady Heron. This film, which shows teenage life in the early 2000s unlike any other, became a timeless classic.