Stil jete

8 times when actors disappeared from the screens, but they had a good reason for it

8 times when actors disappeared from the screens, but they had a good reason for

Whether they chose to take care of their family or run a business, many actors have made the decision to retire from screen work for a period of time.

1. Sandra Bullock

8 times when actors disappeared from the screens, but they had a good reason for

Sandra Bullock has taken some time to be 24/7 with her 2 kids and family at home, in a place that makes her happiest. She decided to take a break without saying how long it will take her to return to acting, but we know for sure that she will come back stronger.

2. Emma Watson

8 times when actors disappeared from the screens, but they had a good reason for

Aq sa e urrejmë ta pranojmë, Emma Watson gjithashtu ka bërë një hap prapa nga aktrimi për disa kohë. Ajo është gjithashtu e zhgënjyer në mediat sociale dhe nga sytë e publikut, pasi nuk ka postuar asgjë në llogarinë e saj në Instagram që nga viti 2020. Ajo është e fokusuar në studimet e saj, pasi mori një pushim për të ndjekur kolegj dhe për të qenë një ambasadore e vullnetit të mirë për OKB-në.

3. Chris Hemsworth

8 times when actors disappeared from the screens, but they had a good reason for

Legjenda e Thor vendosi të pushonte në vitin 2019 për të kaluar pak kohë me fëmijët e tij.

4. Jennifer Lawrence

8 times when actors disappeared from the screens, but they had a good reason for

Aktorja kishte vendosur të zhvendoste fokusin e saj tek organizatat jofitimprurëse në vitin 2019. Në një intervistë, ajo deklaroi : “Do të pushoj vitin e ardhshëm”, zbuloi aktorja 27-vjeçare.

5. Ryan Gosling

8 times when actors disappeared from the screens, but they had a good reason for

Ylli kanadez mori një pushim në një moment të caktuar të karrierës së tij për t'u ulur dhe për të reflektuar mbi atë që po bënte. Ai zbuloi në atë kohë, “Kam humbur perspektivën për atë që po bëj. Mendoj se është mirë për mua të bëj një pushim dhe të rivlerësoj pse po e bëj dhe si po e bëj atë.” Ai bëri një pushim, por u kthye në audiencën e tij me shumë role të jashtëzakonshme që ne ende kënaqemi duke i parë.

6.Eva Mendez

8 times when actors disappeared from the screens, but they had a good reason for

Eva Mendezin nuk e kemi parë prej kohësh dhe kjo për shkak të angazhimit të saj ndaj familjes. Ajo e ka shpjeguar mungesën e saj duke thënë se ka shumë role që nuk i bën dot, pasi duhet të jetë shembull për vajzat e saj. Kështu ajo vendosi të vendosë vajzat e saj në radhë të parë, mbi karrierën e saj të aktrimit dhe nuk mund ta fajësojmë për këtë.

7. Gwyneth Paltrow

8 times when actors disappeared from the screens, but they had a good reason for

Gwyneth Paltrow has decided to focus her time and efforts on her health and lifestyle company, goop. She said: "We made a few investments last year, so once we had other people's money, I realized I'd better focus fully on this.

8. Cameron Diaz

8 times when actors disappeared from the screens, but they had a good reason for

Cameron Diaz disappeared from Hollywood in 2014 because she needed some time to rest.