Stil jete

Are you with the right person at the wrong time?

Are you with the right person at the wrong time?

The idea of ​​"the right person at the wrong time" refers to a relationship with someone who seems perfect for you, but circumstances pull you away, leaving the potential unrealized. Here are some of the signs that indicate it.

1. Your goals don't align

You have fun together, but there's a nagging feeling that you're on different pages. Maybe their goal is to travel and explore while you're ready to buy a house and start a family. To be together, one of you will have to sacrifice your individual dreams.

2. One of you is going through something challenging

If you're going through a rough patch, it can be hard for you to take care of yourself, let alone give a relationship the energy and attention it deserves.

3. There is no mutual effort being made in the relationship

It is vital that healthy relationships have a mutual give and take, and this is not one-sided. If you find yourself too busy to text or follow up on dates, take it as a hint that you're not able to give the emotional energy and/or time required to a budding relationship.

4. There are many life changes that occur

For the most part, relationships need a certain degree of consistency to create something lasting

5. Time is not on your side

Ju keni shkuar në disa takime të mrekullueshme, por ata do të largohen nga qyteti muajin tjetër, ose sapo kanë marrë një punë të re që po u merr të gjithë energjinë. Ndërsa lidhja është e pabesueshme, nuk mund të injoroni se ka gjëra të tjera që ndodhin në jetën e tyre që kërkojnë vëmendjen, gjë që kufizon në mënyrë të pashmangshme aftësinë e tyre për të dhënë në fusha të tjera.

6. Logjistika e bën të vështirë të jemi bashkë

Mund të jetë një nga këto skenarë: Ata janë në një marrëdhënie monogame me dikë tjetër. Ata kanë fëmijë të vegjël dhe ju nuk jeni të sigurt nëse jeni gati për përgjegjësinë. I keni takuar papritur teksa po udhëtonit dhe nuk e dini nëse dëshironi një lidhje në distancë. Ata po tërhiqen nga një ndarje e keqe dhe mund të jenë në rikthim.

7. Njëri prej jush është emocionalisht i padisponueshëm

Kur jeni duke hyrë në një marrëdhënie me dikë, nevojitet një element i cenueshmërisë dhe ndershmërisë radikale për t'i çuar ndjenjat tuaja në nivelin tjetër dhe për të kultivuar një lidhje të thellë romantike. Nëse njëri prej jush nuk mund të marrë pjesë në atë shkëmbim me veten tuaj të plotë (d.m.th., nuk jeni emocionalisht i disponueshëm ), do thotë se kjo është një aluzion se marrëdhënia nuk do të jetë në gjendje të përparojë përpara pasi ka pjesë të tuaja që do të jenë emocionalisht të paarritshëm, gjë që e bën të vështirë njohjen e vërtetë të njëri-tjetrit.

8. Njëri prej jush thjesht nuk është gati për një lidhje

One of you is recovering. Whether from a physical, mental or spiritual injury, recovery is a time to prioritize yourself. While it is not impossible to have a healthy and loving relationship during recovery, it is still a period of change and growth that can change both people as recovery continues.

Tiranapost.al