Stil jete

This TikTok can simplify your day at the beach with small children

This TikTok can simplify your day at the beach with small children

Spending days at the beach with small children can tire you more than relax you.

Shannon Doherty, a mother of four, shares occasional tricks to make life a little easier, days at the beach too.

"I am a mother of four children and I want to share some advice with you. The first trick? Take the laundry basket with you. There you bring toys and clothes. Shake them lightly and they don't hold stones or sand before you run away.


Truku i dytë mund t'i ndihmojë prindërit të mbajnë sa më shumë rërën larg trupit. Në video, Doherty rekomandon shtrirjen e peshqirit të plazhit në rërën e niveluar mirë dhe mbajtjen e tij të palëzivur me çanta. Një kovë plot me ujë duhet të vendoset pikërisht jashtë peshqirit, të cilën fëmijët mund ta përdorin për të shpëlarë rërën përpara se të shtrihen ose të qëndrojnë mbi peshqir.

Këshilla e tretë është shumë e dobishme për të hequr qafe shpejt rërën e bezdisshme që mbetet e ngjitur në këmbë pas një dite të kaluar në plazh. Këshilla e Shannon Doherty është që të spërkatni këmbët me pudër bebesh. Në këtë mënyrë rëra nuk do të ngjitet në këmbë dhe do të hiqet lehtë.


Po aq e rëndësishme, thotë Doherty, është të mbani mend që të aplikoni krem ​​kundër diellit tek fëmijët tuaj rregullisht.

Another tip has to do with wearing sandals or on the beach. Upside down, so that your feet don't burn when you wear them.

The last trick has to do with the music. If you or your kids want to listen to music on the beach, try placing your phone in a glass (empty, of course). The melody spreads more.