Stil jete

If you're planning to fly soon, follow Penelope Cruz's advice like I did

If you're planning to fly soon, follow Penelope Cruz's advice like I

"In a trip, not only the destination is important, but also the way to get there".

Penelope Cruz reminded me of this while posing comfortably from the sky. That's why I gave myself the opportunity to experience a unique travel experience. I tried the Private Terminal of the airport . What I had only seen in pictures until yesterday.

If you're planning to fly soon, follow Penelope Cruz's advice like I

Një ambient me ngjyra vibrante, ku dominojnë motivet tradicionale shqiptare, elemente të etnografisë, por të sjella në stil bashkëkohor e luksoz, prej një viti ofron një shërbim elitar në aeroport. Këtë herë më mirërpriti dhe mua, mes personaliteteve shqiptarë të artit, kulturës, biznesit, diplomacisë...

Në fakt ia jep kujtdo mundësinë për t'u trajtuar me përkujdesje, në mënyrë dinjitoze, private dhe krejtësisht diskrete.

Nëse ke pyetur ndonjëherë veten (si një gazetar i NYT), pse s'je ndeshur në aeroporte me personalitete, sekreti është Terminali Privat. Ajo është porta nga hyjnë dhe dalin. Dhe është më shumë se një portë.

“Private Terminal & Exclusive Club” i ka të gjitha brenda. Nga lounge bar me pije e ushqime, tek "Cigar Room” për një puro a konjak të cilësisë së parë. Një sallë takimesh për klientët e biznesit, me 8 postacione dhe materiale pune. Jo, nuk mungon as këndi i dedikuar për shopping.

Shqipëria e solli shumë vonë këtë lloj shërbimi dhe ky është mbase i vetmi problem.

If you're planning to fly soon, follow Penelope Cruz's advice like I

Shoqëritë e zhvilluara, fillimisht në Londër e më pas edhe në vende të tjera të botës i kanë krijuar që në shekullin e 17-të.

Nuk bëhet fjalë për një “business lounge” të terminalit publik, “Private Terminal” është një terminal privat, siç duket edhe nga vetë emri.

Terminali Privat ofron të gjitha shërbimet aeroportuale, nën kujdesin e një stafi të dedikuar që asiston që në hyrje.

Një Doorman u kujdes për valixhet. Ato u trajtuan me prioritet dhe falë vulës së terminalit privat dolën të parat në mbërritje.

If you're planning to fly soon, follow Penelope Cruz's advice like I

Praktikisht teksa pret të nisesh s`të mbetet të bësh asgjë, veçse të shijosh ambientet dhe sidomos specialitetet e ushqimeve dhe pijeve të përgatitura në Lounge.

E zgjedh vetë nëse dëshiron të hipësh i pari apo i fundit në avion.
Një automjet luksoz të shoqëron deri tek shkallët e avionit. Pa stres, pa autobus, pa radhë…

If you're planning to fly soon, follow Penelope Cruz's advice like I

Shërbimet e “Private Terminal” aksesohen me tarifa për çdo kalim, ose nëpërmjet kartave vjetore të anëtarësimit.

Dy llojet e kartave

Karta “GOLD” për klientë që fluturojnë rrallë. Ajo mund të merret me aplikim pranë terminalit privat.

If you're planning to fly soon, follow Penelope Cruz's advice like I

And the " BLACK " card - the most exclusive card designed for VIP customers who fly frequently. The Black Card can be obtained by applying and based on certain criteria the selection is made by the terminal staff.

Both cards have benefits not only in terminal access fees, but also in preferential treatment in 20 prestigious companies with which Private Terminal has established partnerships.

Wouldn't this be a thoughtful gift for someone who has it all and seems to lack for nothing? For a business partner, for a work colleague, for a friend or loved one? What about yourself?

Especially for yourself in the summer season, it would make you start your vacation at the airport. I started my own. What are you waiting for?

Have a nice trip!