Stil jete

The Crown again in the center of criticism. He exaggerated it with the death of Lady Diana

The Crown again in the center of criticism. He exaggerated it with the death of

It's an award-winning series that has caused countless controversies as it follows the fortunes of the royal family since the 1940s.

Now The Crown risks a fresh attack after pictures emerged showing a replica of the wrecked Mercedes carrying Princess Diana - on set at Elstree Studios.

Diana and Dodi Fayed died in the early hours of August 31, 1997, after the S-Class they were traveling in crashed in the Pont de l'Alma tunnel in Paris.

Images obtained by the Daily Mail show a recreation of the wreckage with the front wheel of a black Mercedes, its bumper crushed.

The Crown again in the center of criticism. He exaggerated it with the death of

Në tetor, ekipet e Netflix në kryeqytetin francez u panë duke rindërtuar udhëtimin e fundit të Dianës. Skena të tjera të xhiruara në dhjetor japin hetuesit duke ekzaminuar rrënojat.

Ndërsa Netflix këmbënguli në atë kohë: 'Momenti i përplasjes nuk do të tregohet', një burim i ka thënë Mail: 'Mendoj se shumë njerëzve do t'u vijë keq që ata hynë në detaje të tilla për të rikrijuar se si makina u shkatërrua. Unë mendoj se do të shkaktojë shumë zemërim me familjen mbretërore. Nëse do të ishte ndonjë familje tjetër, nuk jam i sigurt se do ta bënin.'

Fayed dhe shoferi, Henri Paul, 41 vjeç, vdiqën menjëherë, ndërsa Diana, e luajtur nga Elizabeth Debicki, dërgohet në spital dhe më vonë vdes nga plagët e marra.

Truproja britanik Trevor Rees-Jones ishte i vetmi i mbijetuar.

The sixth season will follow the royal family from the late 1990s to the early 2000s. Netflix has declined to comment.